Stop met jezelf kleiner maken

Gamechanger in zelfliefde en jezelf op de 1e plek zetten
Samen duiken we jouw familiesysteem in, kom je op jouw krachtplek te staan en ben je een expert in het jezelf goed laten gaan.

Stevig op jouw krachtplek in je familiesysteem betekent dat zelfliefde ontwaakt, het leven je toelacht en de flow in je werk/onderneming stroomt.

Herken je dit ook?

Voel je je verantwoordelijk voor het welzijn van mensen waar je van houdt?

Herken je ook bij jezelf dat je je schuldig voelt als je voor jezelf kiest?
Ben je geneigd om te pleasen en wil je het anderen naar de zin maken?

Merk je dat als het erop aan komt, dat het lastig kan zijn om écht voor jezelf te kiezen?
Om het jou goed te laten gaan? Is het bij jou 'anderen eerst, dan pas ik'?

In je werk/ondernemerschap voel je druk wanneer je 'niks' doet. 
Je voelt een onderstroom van onrust wanneer je resultaten nog niet op het niveau zijn waar je ze zou willen hebben.
In je werk/business raak je overspoelt wanneer er 'chaos' is, er veel taken op je afkomen en je geen overzicht hebt.
Je voelt de druk om jezelf uit te moeten leggen aan anderen, zodat ze je wel echt begrijpen. Je wilt voorkomen dat er negatieve oordelen ontstaan en voorkomen dat je 'ongelijk' hebt. 
Je bent terughoudend om jezelf en jouw mooie leven te laten zien: je wilt niet dat er oordelen zijn.
In de relatie met één van je ouders ervaar je afstand en/of frustratie. Je voelt je niet gezien voor wie je bent, zelfs als ze er fysiek wel zijn. 
Je hebt het gevoel dat je je soms in bochten moet wringen om anderen te bedienen. Alsof het geluk van anderen afhankelijk is van jou: dat jij hun 'shotje geluk' bent. 
In de relatie richting je vader en moeder doet het je soms pijn te zien hoe ze met elkaar omgaan. 
Je hebt moeite met loslaten 'hoe het hoort’.

reviews

Anderen gingen je voor

"Één familieopstelling met Saya heeft zoveel met me gedaan en in mijn relaties in beweging gezet: alsof er allerlei puzzelstukjes op de juiste plek vallen die allemaal weer doorwerken op elkaar.

Saya heeft me geholpen om keuzes te maken die me nog meer in mijn kracht hebben gezet. Het laat me met bewustzijn naar mezelf kijken waardoor ik mezelf geef wat ik werkelijk nodig heb, in plaats van in oude coping te stappen.

Het geeft me een vrij gevoel en ik ervaar meer helderheid in keuzes die ik maak voor mezelf".
Lian Mutsers | Psycholoog
“Wauwww je bent zo goed in wat doet met familieopstellingen! Zo intens dankbaar dat ik hier aan heb mogen deelnemen. Het heeft mij veel helderheid gegeven over issues, die ik dacht te hebben opgelost. Uit de familieopstellingen bleek dat er nog wel innerlijk schaduwwerk nodig is.
Dank je lieve Saya, voor dit mooie proces.”
Nancy Koster | LoopbaanCoach
"De familieopstellingen bij Saya zijn Mind blowing!
In mijn opstelling stond ik letterlijk oog in oog met het zware lot van mijn vader en hoe ik daar onbewust aan vast wilde houden. Terwijl de beweging van het loslaten hiervan juist kracht gaf aan ons beiden. De realisatie gaf een verlichting om weer oog te hebben voor mijn eigen pad. In het hier en nu. In dit leven voor mij!

De begeleiding van Saya is geweldig! Ze is enorm talentvol en heeft het vermogen met haar diepe wijsheid om een hele fijne space te creëeren. Ze kan je echt raken tot diep in elke vezel van je lijf. Saya is een mooi en puur mens!"
Richelle van Loon | Transformatiecoach
Er is zoveel van mijn schouders af gevallen sinds onze familieopstelling. Ik voel me een stuk vrijer en lichter!! Ben daar echt zo dankbaar voor.
Maxime Lohuis
"Er is in en door mij al na één sessie zoveel veranderd. Dit is zo enorm krachtig. Ik ben je dankbaar voor jouw aandeel hierin lieve Saya. Ik heb letterlijk een JA kunnen uitspreken naar mijn ouders. Wat al direct een heel andere dynamiek heeft gegeven. Gaaf om zo snel na de opstelling al een shift in energie op te merken, in de relatie met mijn dochter én met mijn moeder. Een bijzonder mooi proces."
Nicol van Tellingen
maar...

Maar dit is niet voor iedereen

Dit is niet voor jou als...
Je niet in jezelf en jouw levensgeluk wilt investeren qua tijd, energie en geld.
Je niet bereid bent om regie en verantwoordelijkheid te nemen over je leven.
Je hoopt dat anderen je problemen kunnen oplossen.
Dit is wel iets voor jou als...
Je merkt dat je je schuldig voelt als je voor jezelf kiest (en anderen teleurstelt).
Je vaak de controle wilt hebben, in je relaties, maar ook in je werk/onderneming.
Je niet goed tegen kritiek en oordelen kunt.
Je het lastig vindt om echt voor jezelf te kiezen in situaties met mensen waar je van houdt.
Je merkt dat je op het gaspedaal en de rem tegelijk staat.
Je nauwelijks tevreden bent met de resultaten die je bereikt.
Je in je leiderschap wilt stappen voor je eigen groei en zelfzorg.
over mij

Nooit te laat voor een gelukkige jeugd

Van overleven naar leven: opgroeiend in een gezin met verslaving, emotionele- en lichamelijke mishandeling naar een vrij leven op Ibiza. De afgelopen 14 jaar was een reis naar zelfliefde, mezelf toestemming geven om te durven kiezen voor mijn eigen weg.

De dood van mijn alcoholverslaafde vader toen ik 23-jaar was heeft me aangemoedigd ‘het leven te nemen’. Met 14 jaar ervaring in coaching, bewustzijnsontwikkeling, trauma-healing en 8 jaar ondernemerschap heb ik duizenden mensen laten ervaren dat levensvreugde ontstaat door volmondig JA te zeggen tegen het leven. Niet meer wegkijken van trauma, maar jezelf liefdevol dragen op jouw krachtplek in je familiesysteem.

Mijn intentie met systemisch werk en familieopstellingen is als spaceholder jou te faciliteren om  jouw overlevingsmechanismen achter je laten, zodat je je vrij, krachtig en vol levensvreugde voelt.
Ik verwelkom je graag voor deze 1:1 familieopstelling om jou een expert te zien worden in het jezelf goed laten gaan.

“Het leven lacht je toe op jouw krachtplek in je familiesysteem.’’

Waarom familieopstellingen? 

Als je beter wilt aanvoelen wat jouw behoeften en verlangens zijn
Als je op een authentieke manier je grenzen wilt aangeven 
Als je makkelijker en duidelijke keuzes wilt maken
Als je jezelf wilt leren dragen in het ongemak wanneer je voor jezelf kiest
Als je vanuit innerlijke kracht je werk/business wilt runnen, zonder jezelf te verliezen in onnodig hard werken, pleasen en controledrang
Als je in je eigen licht wilt gaan staan, zonder je klein te maken, terughoudend te zijn of jouw waarde te bagatelliseren
Ik voel me krachtig, gelukkig en heb losgelaten wat voor mij tot last was

Ik voel me krachtig, gelukkig en heb weer energie voor de belangrijke dingen in het leven. Ik maak keuzes die ik anders niet had durven maken. Ik neem de tijd voor mezelf, wat zorgt dat ik veel meer rust ervaar.

Ik heb zoveel mooie inzichten gekregen en zoooooveel mogen voelen door de liefdevolle spiegel die jij me hebt voorgehouden. Ik voel me trots op mezelf hetgeen er is veranderd in de relatie met mijn moeder.

Rian Vrenken
Het 1:1 traject met Saya heeft me geholpen om beter te luisteren naar mijn intuïtie

Saya heeft me op zowel professioneel als op persoonlijk vlak enorm geholpen meer bewuste keuzes te maken en beter te luisteren naar mijn intuïtie.
Saya weet precies de juiste vragen te stellen om je bewust te maken van je eigen gedragspatronen. De sessies met Saya waren verhelderend, soms confronterend maar overall een echte eyeopener als het gaat over je persoonlijkheid en gedragspatronen.

Het 1:1 traject met Saya heeft me geholpen om beter te luisteren naar mijn gevoel, patronen uit het verleden te doorbreken en mezelf meer vrijheid, ontspanning en ruimte voor creativiteit te gunnen.

Renee Oirbans
Saya heeft mij met haar kennis, woorden en ervaring al ontzettend veel geleerd

Saya heeft mij met haar kennis, woorden en ervaring al ontzettend veel geleerd. Ik ben er zeker van dat ik door haar een zelfverzekerd en bewust persoon geworden ben. Haar lessen, kennis en practices zorgen ervoor dat ik dagelijks mijn moment kan pakken voor persoonlijke groei.

Malu Laker
Nu in de weken erna voel en bemerk ik pas de gigantische invloed die Saya op mij heeft gehad.

Nu in de weken na SelfLove Ibiza Retreat voel en bemerk ik pas de gigantische invloed die jouw begeleiding op mij heeft. Ik moet huilen nu ik dit schrijf. Er is iets open gegaan wat op slot zat. Mijn hoofd is weer helder, mijn lichaam voel ik weer, mijn creativiteit stroomt weer. Er zijn weer dromen en plannen. En energie! Ik ervaar zoveel energie en levensvreugde. Ik zit op een soort roze wolk en in een prachtige flow. Mijn hart vult zich met dankbaarheid als ik aan jou denk. Een twijfelpunt bij mij om te gaan was oa de financiële investering…nouuu die valt compleet in het niet bij wat ik er voor heb gekregen. Zo dankbaar!

Mariëlle Batelaan
Ik heb ingezien dat alles
al in mij zit

Ik heb deelgenomen aan SelfLove Ibiza Retreat en heb een 1:1 traject met Saya doorlopen. Saya heeft een zachte en liefdevolle energie, waardoor alles er mag zijn. Ze heeft mij laten inzien dat alles al in mij zit, maar dat ik het de tijd mag geven. Ze is altijd bereid om naar je te luisteren en je te "horen".

Saya legt niet de antwoorden bij je neer, maar zorgt ervoor dat jij zelf deze inzichten inziet en vanuit hier kan en mag voelen wat bij jouw past. Ik ben enorm dankbaar dat Saya een stuk mee heeft mogen lopen in mijn leven!

Lisa Klabbers
Saya is voor mij een pareltje op het juiste moment
in mijn leven

Saya is een prachtige dame, ze weet de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Ze motiveert je om door te gaan op de momenten wanneer je DENKT dat je het niet meer kan.

Ze verbindt, geeft je een veilig gevoel, oordeelt niet, legt geen druk op je maar heeft me mijn eigen pad laten bewandelen! Ze is voor mij een pareltje op het juiste moment in mijn leven!

Kyan Kuiper

1:1 familieopstelling

Dit ontvang je allemaal t.w.v. €806 Betaal nu slechts €297

Familieopstelling in 1:1 sessie t.w.v. € 397,-
Deze impactvolle familieopstelling met Saya zorgt voor verdieping en integratie van jouw krachtplek innemen. Je ontvangt systemische inzichten in jouw kernthema, stapt uit belaste patronen en komt op je krachtplek staan. De sessie duurt 1,5 uur.
Werkboek met genogram t.w.v. € 27,-
Theorie en uitleg over familiesystemen en genogram: jouw stap om een beter beeld te krijgen van je familiesysteem, de bron waar jij vandaag komt.
Healingtool & intunen op je ziel t.w.v. € 45,-
Je ontvangt intuïtieve afstemmingsvragen van Saya, om in te tunen op jouw blokkades, remmingen en je belangrijkste zielsverlangens: dit geeft helderheid over waar je nu staat en wat richting wil krijgen in jouw leven (op zowel persoonlijk als op werk/ondernemersvlak).
BONUS Cursus in Zelfliefde t.w.v € 337,-
7-daagse cursus met support en begeleiding van Saya. Videotraining over mindset, eigenwaarde, zelfwaardering, innerlijk-kind. Onbeperkt toegang tot helende meditaties en krachtige zelfliefde-oefeningen die je in jouw tempo doorloopt.

Hoe werkt een familieopstelling?

In een familieopstelling wordt helder waar in jouw systeem belasting vandaan komt, wat jij aan te kijken + los te laten hebt en daarmee de stroming in jouw leven optimaal doorstroomt.

Een familieopstelling maakt (onbewuste) belastende patronen zichtbaar, waardoor jij je bewust wordt wiens leven jij leidt. Het wordt kraakhelder wat nodig is om meer ruimte voor jezelf te maken en wat jij kunt doen (of laten) om het jezelf goed te laten gaan. Je verdiept tijdens een familieopstelling de relatie met jezelf én bouwt aan jouw levenskwaliteit.
Tijdens de 1:1 sessie bepaalt de opstelling met welke relatie we aan de slag gaan:

Je moeder

De relatie met je moeder (hoe jij verhoudt tot al je relaties en met het leven zelf). In welke mate kun jij je dieper verbinden met de mensen waar je mee werkt en waar je van houdt? Welk voorbeeld heb je gekregen als het gaat over vrouw (en moeder) zijn? De relatie met je moeder is de meest helende die er bestaat. Als het je lukt om haar volledig te accepteren, gaan de dingen in je leven meer stromen, zeker op het thema ontvangen (zoals geld, liefde, relaties).

Je vader

De relatie met je vader (jouw natuurlijke daadkracht, hoe jij grenzen stelt en de mate waarin je jezelf erkent voor wie je bent). In hoeverre heb jij de drang om je te moeten bewijzen? In welke mate heb je het gevoel dat je moet presteren? De relatie met je vader aankijken werkt helend als het gaat over prestatiedrang, jezelf goed genoeg vinden, grenzen stellen en grenzen verleggen.

Jezelf

Relatie met jongere delen (jouw innerlijk kind - emoties toelaten, aankijken van trauma’s en kindpijnen, verzachting en mildheid waar het nodig is). Dit is de meest kostbare relatie die er is: jouw innerlijke kind: de bron waar alle patronen, emoties en conditioneringen vandaan komen. Je innerlijke kind omarmen helpt je om mild te zijn voor jezelf en meer van jezelf te houden. Dit geeft verzachting, zelfacceptatie, maar ontwaakt ook speelsheid, avontuur, vreugde en onbevangenheid.

Dit ga je merken na een familieopstelling met Saya:

Je gaat beter naar jezelf luisteren
Je kiest makkelijker voor jezelf, voor wat belangrijk is voor jou
Je kan meer loslaten wat bij anderen hoort
Je stapt uit belastende patronen en er ontstaat ruimte voor jou
Je verlost jezelf van lasten en voelt je vrijer en krachtiger
Hard werken maakt plaats voor meer tevredenheid met wat er al is
Er komt een enorme golf van energie vrij die al die tijd opgesloten zat
Je hebt een liefdevollere band met jezelf
Je merkt dat je je opgelucht en vrijer voelt
Je relaties voelen intiemer, liefdevoller, zachter en kalmer aan
Relaties die niet meer bedoeld zijn, zullen op afstand komen en jou meer leefruimte geven
Je voel je steviger en daadkrachtiger in het stellen van grenzen
Je bent je bewuster van patronen als pleasen, verantwoordelijk dragen die niet bij jou hoort, controleren, presteren, zelfkritiek en/of oordelen over je omgeving
Wanneer is de familieopstelling?
Als ik een familieopstelling heb gedaan, wat is er dan veranderd?
Ben ik hierna van mijn blokkades af?
Waar vinden de sessies plaats?
Hoelang duurt de cursus Zelfliefde en welke onderwerpen komen voorbij?
Hoeveel tijd kost dit mij?
Ik heb al 1:1 coaching/therapie, is dit dan geschikt?
Is dit ook geschikt voor mannen?

Leer af te rekenen met jezelf klein maken

Je hebt een betere band met jezelf
Je laat de controle makkelijker los, in relaties, maar ook in je werk/ondernemerschap
Je kunt kritiek en oordelen van anderen bij hen laten
Je kiest écht voor jezelf, ook in situaties met mensen waar je zielsveel van houdt
Je staat stevig op je krachtplek en glimlacht naar wie je bent

Ben jij toe aan empowerment?

Een 1:1 familieopstelling met Saya brengt je aan het schudden: kom op jouw krachtplek staan en wordt een expert in het jezelf goed laten gaan.