Ben jij erbij op zaterdag 8 juli om 10:00 uur?

Duik dieper in de wereld van familiesystemen. Meld je gratis aan via onderstaand formulier. (Check ook je spam folder) 💡

Relatie met je moeder

Familiesystemen Masterclass

In deze Masterclass geef ik je inzicht in hoe ik honderden vrouwen heb geholpen van pleasen en zichzelf bewijzen te groeien naar de vrije en levenskrachtige vrouw die ze écht zijn.

De masterclass Familiesystemen staat
gepland op zaterdag 8 juli om 10:00 uur.
gratis masterclass

Duik dieper in de wereld van familiesystemen

Duik dieper in de wereld van familiesystemen: de bron waar jij vandaan komt. Je ontdekt tijdens deze Masterclass welke blokkades zorgen voor een gebrek aan kracht, vertrouwen en zelfliefde in je volwassen leven en de invloed van je systeem van herkomst. Je ervaart wat 100% trouw zijn aan jezelf nou écht betekent en wat innerlijk-kind werk hiermee te maken heeft. Je ontvangt een meditatie die een diepgaande helende beweging in je ziel achterlaat.

Wat heeft jouw relatie met je moeder te maken met liefde en andere relaties?
Hoe kun je stoppen met jezelf niet goed genoeg vinden?
Wat betekent 'het jezelf goed laten gaan' en hoe ziet dit er in de praktijk uit?
Hoe kunnen trauma's een bron van inspiratie en wijsheid zijn?

Familie-opstellingen: wat zijn dat?

Een familieopstelling is een helende manier om onbewuste patronen vanuit ons gezin van herkomst en generaties daarvoor te onderzoeken. Door met aanwezige representanten, poppetjes of visualisatie het systemische veld op te stellen zijn antwoorden te vinden op de vraag wat je in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt.

Waarom lopen we steeds tegen vergelijkbare situaties of emoties aan? Hoe kan het dat je het gevoel hebt dat iets ‘niet stroomt’ of voel je je er niet helemaal bijhoren?

Tijdens een familieopstelling kijken we naar personen en gebeurtenissen binnen jouw familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en niet alleen van invloed zijn op het verleden, maar ook op het heden en de toekomst.

reviews

Anderen gingen je voor

“Wauw wat een intense, mooie, krachtige en magische Masterclass van Saya. Echt de tranen over mijn wangen, heel helend, inzichtgevend, warm, intiem en bijzonder. Ik zou bij deze Masterclass zijn als ik jou was!”
Lexia Emerenciana
“Wauwww je bent zo goed in wat doet met familieopstellingen! Zo intens dankbaar dat ik hier aan heb mogen deelnemen. Het heeft mij veel helderheid gegeven over issues, die ik dacht te hebben opgelost. Uit de familieopstellingen bleek dat er nog wel innerlijk schaduwwerk nodig is. Dank je lieve Saya, voor dit mooie proces”
Nancy Koster

“De begeleiding van Saya is vertrouwd, oordeelloos, enthousiast, duidelijk, stevig, met aandacht en voluit.

Met haar vragen weet ze verlangens aan te raken waarvan ik het bestaan niet wist. Ze heeft me geholpen om 'ja' te zeggen tegen mijn verlangens.

Saya weet mijn kern te raken, dat is haar kracht. Ze gaat niets uit de weg, is neutraal en heeft een sterk verlangen om de ander in haar kracht te zetten.”

Anita Beek
Psychomotorisch therapeut
over mij

Nooit te laat voor een gelukkige jeugd

In deze Masterclass geef ik je graag inzicht in hoe ik honderden vrouwen heb geholpen van pleasen en zichzelf kleiner maken te groeien naar de vrije en levenskrachtige vrouw die ze écht zijn. Ik heb hen de tools in handen gegeven hoe zij het zichzelf goed kunnen laten gaan, zonder dat dit ten koste gaat van de relatie met hun omgeving.

De reden dat vrouwen zich niet krachtig en vol vertrouwen voelen heeft te maken met dat ze zich verantwoordelijk voelen voor het welzijn van anderen en het zichzelf niet goed durven laten gaan. Ze denken dat dit ten koste gaan van anderen. De oorzaak is dat ze niet op hun krachtplek in hun familiesysteem staan. En als je dit niet oplost, dan is dit de consequentie dat je hard blijft werken, dat je meent te moeten presteren en je best moet blijven doen om anderen tevreden te houden.

Ik geef jou in deze Masterclass de kennis, maar vooral de levenshouding mee die je nodig hebt om het jezelf goed te laten gaan. Na deze Masterclass is jouw kijk op je leven niet meer hetzelfde als voorheen.

“Toen ik in de wereld van familieopstellingen dook, begon het leven me toe te lachen.’’

Ben jij ook bij de gratis Masterclass?

Duik dieper in de wereld van familiesystemen: de bron waar jij vandaan komt. Ik laat je zien hoe innerlijk kind werk je helpt om dichterbij jezelf te komen, hoe je trauma’s als bron van inspiratie kunt inzetten, hoe het krachtenveld van familiesystemen werkt en hoe jij het jezelf goed laat gaan.

De masterclass Familiesystemen staat
gepland op zaterdag 8 juli om 10:00 uur.

Tientallen ambitieuze vrouwen gingen je tevreden voor!
Meld je gratis aan voor de Masterclass
Zaterdag 8 juli om 10:00 uur.