Ben jij erbij op woensdag 20 december om 19:30 uur?

Duik dieper in de wereld van familiesystemen. Meld je gratis aan via onderstaand formulier. (Check ook je spam folder) 💡

Stevig op jouw krachtplek

Familiesystemen Masterclass

In deze Masterclass geef ik je inzicht in hoe ik honderden anderen heb begeleid van pleasen en zichzelf bewijzen naar de vrije en levenskrachtige man of vrouw die ze écht zijn.

De masterclass Familiesystemen staat
gepland op woensdag 20 december om 19:30 uur.
gratis masterclass

Duik dieper in jouw familiesysteem

Jouw familiesysteem is de bron waar jij vandaan komt. Ontdek in deze Masterclass welke blokkades zorgen voor een gebrek aan kracht, vertrouwen en zelfliefde in je volwassen leven en de invloed van jouw systeem van herkomst. Je ervaart wat 100% trouw zijn aan jezelf betekent, wat de schaduwkant is en hoe innerlijk-kind werk je weer in verbinding met jezelf brengt. Je ontvangt een systemische meditatie die een diepgaande helende beweging in je ziel achterlaat.

Wat heeft je innerlijke houding naar je ouders te maken met trouw zijn aan jezelf?
Hoe stop je met jezelf niet-goed-genoeg vinden en ontrouw zijn aan jezelf?
Wat betekent 'het jezelf goed laten gaan' en wat heb je hiervoor op te geven?
Hoe blijf je radicaal trouw aan jezelf, juist in relatie tot je gezin en familie?

De onderstroom van je familiesysteem

Waarom lopen we steeds tegen vergelijkbare situaties of emoties aan?
Hoe stel je grenzen op een relaxte manier, vanuit verbinding in plaats van verwonding? Waar wordt NIET over gesproken, wat is de keerzijde van trouw zijn aan jezelf?


Een familieopstelling is een helende manier om onbewuste patronen vanuit ons gezin van herkomst en generaties daarvoor te onderzoeken. Er kunnen belastende dynamieken aan het licht komen die zorgen voor onbewuste loyaliteit naar bepaalde familieleden. Opstellingen maken je bewust wat je in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt.

reviews

Anderen gingen je voor

“Wauw wat een intense, mooie, krachtige en magische Masterclass van Saya. Echt de tranen over mijn wangen, heel helend, inzichtgevend, warm, intiem en bijzonder. Ik zou bij deze Masterclass zijn als ik jou was!”
Lexia Emerenciana
“Wauwww je bent zo goed in wat doet met familieopstellingen! Zo intens dankbaar dat ik hier aan heb mogen deelnemen. Het heeft mij veel helderheid gegeven over issues, die ik dacht te hebben opgelost. Er bleek nog wel innerlijk schaduwwerk nodig. Dank je lieve Saya, voor dit mooie proces”
Nancy Koster

“De begeleiding van Saya is vertrouwd, oordeelloos, enthousiast, duidelijk, stevig, met aandacht en voluit.

Met haar vragen weet ze verlangens aan te raken waarvan ik het bestaan niet wist. Ze heeft me geholpen om 'ja' te zeggen tegen mijn verlangens.

Saya weet mijn kern te raken, dat is haar kracht. Ze gaat niets uit de weg, is neutraal en heeft een sterk verlangen om de ander in haar kracht te zetten.”

Anita Beek
Psychomotorisch therapeut
“Deze masterclass is heel mooi en magisch: ik heb deze al aan 4 vriendinnen aangeraden en iedereen is heel erg enthousiast. Blijf vooral doen wat je doet, want het vloeit en het is het waard!”
Teddie Gorissen
“Deze Masterclass gaat je op zo’n zachte mooie manier raken in je hart en gevoel. Je bevrijden van een last en ruimte creëren voor het nieuwe. Don’t miss it!”
Gretha Martina
“Wat was het waardevol deze masterclass! Met al jouw enthousiasme kreeg ik mijn aandacht niet van het scherm af!”
Nicky Wiltink
“Ik heb nu inzicht over wat ik tegenhoudt in het dagelijkse leven wanneer ik dus mijn eigen lot wil aangaan en mensen los heb te laten. Dus enorm veel dank hiervoor en echt een buiging voor jouw duidelijkheid, gegrondheid en liefdevolle krachtige spiegels die je geeft!”
Anoniem
over Saya

Nooit te laat voor een gelukkige jeugd

Van overleven naar leven: opgroeiend in een gezin met verslaving, emotionele- lichamelijke mishandeling naar een vrij leven op Ibiza. De afgelopen 14 jaar was een reis naar zelfliefde: naar mezelf toestemming geven om te kiezen wat mij zielsgelukkig maakt.

De dood van mijn verslaafde vader toen ik 23-jaar was heeft me aangemoedigd ‘het leven te nemen’. Met 13 jaar ervaring in coaching, bewustzijnsontwikkeling, trauma-healing en 8 jaar ondernemerschap heb ik ervaren dat levensvreugde ontstaat door volmondig JA-zeggen tegen het leven. Niet meer wegkijken van trauma, maar jezelf liefdevol dragen: radicaal trouw zijn aan jezelf is het jezelf goed laten gaan.

In deze Masterclass geef ik je inzicht hoe ik honderden anderen heb geholpen van pleasen en zichzelf klein maken te groeien naar de vrije en levenskrachtige man of vrouw die ze écht zijn. Ik geef je de tools in handen om radicaal trouw te zijn aan wie jij bent, zonder dat dit ten koste gaat van de relatie met dierbaren.

De reden dat we ons niet krachtig en vol vertrouwen voelen heeft te maken met dat we ons over-verantwoordelijk voelen voor het welzijn van anderen en het onszelf niet goed durven laten gaan. We denken dat dit ten koste gaat van de verbinding met anderen.

De oorzaak is dat je niet op je krachtplek in je familiesysteem staat. En als je dit niet oplost, dan is de consequentie dat je hard blijft werken, anderen pleast, denkt te moeten presteren en je best blijft doen om anderen tevreden te houden.

Ik laat je in deze Masterclass op een inspirerende, aanstekelijke en concrete manier zien hoe je radicaal trouw blijft aan jezelf en hoe je omgaat met uitdagingen. Ik geef je de levenshouding mee die nodig is om het jezelf vanaf nu goed te laten gaan.

“Stevig op jouw unieke krachtplek in je familiesysteem lacht het leven je toe.
Na deze masterclass is jouw kijk op je leven niet meer hetzelfde als voorheen.’’

Ben jij ook bij de gratis Masterclass?

Duik dieper in jouw familiesysteem: de bron waar jij vandaan komt. Ik laat je zien hoe systemisch werk helpt om radicaal trouw te zijn aan jezelf, hoe je dichtbij jezelf blijft en hoe het krachtenveld van je familiesysteem voor jou kan werken.

De masterclass Familiesystemen staat
gepland op woensdag 20 december om 19:30 uur.

Tientallen ambitieuze vrouwen gingen je tevreden voor!
Meld je gratis aan voor de Masterclass
Woensdag 20 december om 19:30 uur.