Waar mag de Krachtplek meditatie naartoe?

Geef jezelf een systemische bedding voor de rest van je leven. Meld je gratis aan en ontvang de krachtplek meditatie in je inbox (Check ook je spamfolder 💡)

Stevig op jouw krachtplek

Krachtplek
‍meditatie

Nodig jezelf uit op jouw krachtplek in je familiesysteem en geef jezelf een bedding voor de rest van je leven.

Check je mailbox (ook je spam!)
92+
downloads
15
minuten meditatie
17+
reviews
Systemisch helende Meditatie

Stevig op jouw Krachtplek

Wel eens gehoord van het onzichtbare krachtenveld van je familiesysteem?
Ervaar in deze 15 minuten Krachtplekmeditatie hoe jouw familiesysteem je innerlijke draagkracht geeft en wat 100% trouw zijn aan je eigen weg gaan betekent.

Verbind je met jouw wortels: jouw voorouders, de basis van alles
Laat je dragen door het krachtenveld van jouw systeem van herkomst
Weet hoe je jezelf iedere keer weer terug bij jezelf kan brengen
Neem al het goede aan van je voorouders en laat bij hen wat niet van jou is
reviews

Wat anderen zeggen over
de meditatie

“Deze meditatie is ontzettend magisch en krachtig. Ik heb dit nog nooit zo ervaren zoals ik het nu ervaar, hoewel ik wel kennis heb van het eren van voorouders. Het was heel duidelijk, ik kon heel makkelijk meegaan in de meditatie, mijn familielijn zien en het was ontzettend helend! Ik heb hierdoor echt nieuwe energie en kracht gevonden in mezelf.
Jouw stem, jouw energie, alles is puur en zuiver en krachtig. Ik ben je heeeeeel dankbaar!”
Leanne Dykstra
“Deze meditatie is zo ontzettend bijzonder. Ik zag mijn vader als de volwassen vrouw die ik nu ben en het lukte me goed om de woorden uit te spreken, op hem te leunen en mijn leven in te stappen. Ik heb gehuild: ik keek naar mijn vader en alle vervelende dingen van hem deden er niet toe toen we elkaar aankeken. Er was niets anders voelbaar dan zijn liefde voor mij en dat deed heel veel. Ik ben je zo ontzettend dankbaar!”
Varisha
“Jaaa oh deze meditatie gaat je op zo'n zachte en mooie manier raken in je hart en gevoel. Je bevrijden van een last en ruimte creëren voor het nieuwe. Don't miss it! 😍”
Gretha Martina
“Wow, wat super! Ik ben helemaal blown away… zo bijzonder die meditatie. Ik vond het heel krachtig om te zien dat mijn voorouders zo allemaal achter mij stonden. Dank je wel!”
Anoniem
over Saya

Nooit te laat voor een gelukkige jeugd

Van overleven naar leven: opgroeiend in een gezin met verslaving, emotionele- lichamelijke mishandeling naar een vrij leven op Ibiza. De afgelopen 14 jaar was een reis naar zelfliefde: naar mezelf toestemming geven om te durven kiezen voor mijn eigen weg.

De dood van mijn alcoholverslaafde vader toen ik 23-jaar was heeft me aangemoedigd ‘het leven te nemen’. Met 14 jaar ervaring in coaching, bewustzijnsontwikkeling, trauma-healing en 8 jaar ondernemerschap heb ik duizenden mensen laten ervaren dat levensvreugde ontstaat door volmondig JA-zeggen tegen het leven. Niet meer wegkijken van trauma, maar jezelf liefdevol dragen door op jouw krachtplek in je leven te staan.

Deze krachtplek meditatie heb ik voor jou ontwikkeld zodat jij jouw plek in je leven in kunt nemen. Ik wens dat het je zal ondersteunen en aanmoedigen om het jezelf vanaf nu goed te laten gaan.

“Stevig op jouw unieke krachtplek in je familiesysteem lacht het leven je toe.’’

Wil jij toegang tot de gratis meditatie?

Ervaar in 15 min. hoe het krachtenveld van je familiesysteem voor jou kan werken en je jouw plek in je leven inneemt.

Na download ontvang je toegang tot de meditatie.

Honderden ambitieuze vrouwen en mannen gingen je voor!
Gratis toegang tot de krachtplekmeditatie
Check je mailbox (en ook je spam!)
voor toegang tot Saya's Community