Stop met jezelf kleiner maken

Dit is jouw gamechanger in jezelf op de 1e plek zetten
Het 1:1 krachttraject brengt je aan het schudden: samen duiken we jouw familiesysteem in, kom je op jouw krachtplek te staan en ben je een expert in het jezelf goed laten gaan.

Stevig op jouw krachtplek in je familiesysteem betekent dat zelfliefde ontwaakt, het leven je toelacht en de flow in je leven stroomt.

Herken je dit ook?

Voel je je verantwoordelijk voor het welzijn van mensen waar je van houdt?

Herken je ook bij jezelf dat je je schuldig voelt als je voor jezelf kiest?
Ben je geneigd om je te willen bewijzen en het goed doen in de ogen van anderen?

Merk je dat als het erop aan komt, dat het lastig kan zijn om écht voor jezelf te kiezen?
Om het jou goed te laten gaan? Is het bij jou 'anderen eerst, dan pas ik'?

In je werk/ondernemerschap voel je druk wanneer je 'niks' doet. 
Je voelt een onderstroom van onrust wanneer je resultaten nog niet op het niveau zijn waar je ze zou willen hebben.
In je werk/business raak je overspoelt wanneer er 'chaos' is, er veel taken op je afkomen en je geen overzicht hebt.
Je wilt voorkomen dat er negatieve oordelen over je ontstaan.
Je bent terughoudend om jezelf en jouw mooie leven te laten zien: je wil afwijzing voorkomen.
In de relatie met één van je ouders ervaar je afstand en/of frustratie. Je voelt je niet gezien voor wie je bent, zelfs als ze er fysiek wel zijn. 
Je hebt het gevoel dat je je soms in bochten moet wringen om anderen te bedienen. Alsof het geluk van anderen afhankelijk is van jou. 
In de relatie richting je vader en moeder doet het je soms pijn te zien hoe ze met elkaar omgaan.
Je hebt moeite met loslaten 'hoe het hoort’, je past je eerder aan.

reviews

Anderen gingen je voor

"De 1:1 met Saya heeft zoveel met me gedaan en in mijn relaties in beweging gezet:
het is alsof er allerlei puzzelstukjes op de juiste plek vallen die allemaal ook weer doorwerken op elkaar.

Het heeft me geholpen om keuzes te maken die me nog meer in mijn kracht hebben gezet. Het laat me met bewustzijn naar mezelf kijken waardoor ik mezelf kan geven wat ik werkelijk nodig hebt in plaats van in oude coping te stappen.

Het geeft mij een vrij gevoel en ik ervaar meer helderheid in de keuzes die ik maak voor mezelf".
Lian Mutsers | Psycholoog
“Wauwww je bent zo goed in wat doet met familieopstellingen! Zo intens dankbaar dat ik hier aan heb mogen deelnemen. Het heeft mij veel helderheid gegeven over issues, die ik dacht te hebben opgelost. Uit de familieopstellingen bleek dat er nog wel innerlijk schaduwwerk nodig is.
Dank je lieve Saya, voor dit mooie proces.”
Nancy Koster | LoopbaanCoach
De familieopstellingen bij Saya zijn Mind blowing!

In mijn opstelling stond ik letterlijk oog in oog met het zware lot van mijn vader en hoe ik daar onbewust aan vast wilde houden. Terwijl de beweging van het loslaten hiervan juist kracht gaf aan ons beiden. En ook de realisatie dat hij behoort tot de doden en ik tot de levenden gaf een verlichting om weer oog te hebben voor mijn eigen pad. In het hier en nu. In dit leven voor mij!

De begeleiding van Saya is geweldig! Ze is enorm talentvol en heeft het vermogen met haar diepe wijsheid om een hele fijne space te creëeren. Ze kan je echt raken tot diep in elke vezel van je lijf. Saya is een mooi en puur mens!
Richelle van Loon | Transformatiecoach
“Het was een cadeau om dit Krachttraject te ervaren met en door Saya”

Saya is een heerlijk levenslustige, liefdevolle mentor waarbij je voelt dat ze echt vanuit doorleefde wijsheid vertelt en werkt. Voor mij voelde Saya ook echt als een soulmate, wat het werken en me open stellen nog fijner maakte.

Ik heb het 1:1 Krachttraject ervaren als een gedragenheid, een diep helende ervaring en een boost. Ik ben nog meer op mijn plek komen te staan en heb daardoor nog meer los kunnen laten wat me niet meer dient. Ik leef lekker zoals ik wil en durf hierin steeds meer te doen wat past bij mij.”
Claire Lambrichts
"In dit 1:1 Krachttraject met Saya vindt er een soort shift plaats. Ik ben kalmer, meer tevreden, meer in het nu en oké met wat er is. Sayais een ontzettend ervaren sensitieveen authentieke vrouw. Zevoelt je echt aan, laat het universum voor je werken, ze is open, zonder oordeel, een oase van kalmte en liefde, ze wekt van nature vertrouwen. Ik raad haar aan een ieder aan die verder wil komen in zelfliefde, verbinden met jezelf en levensvreugde. Investeren in jezelf is altijd een goed idee!!"
Jessica Brammer-Schreuder
maar...

Maar dit is niet voor iedereen

Dit is niet voor jou als...
Je niet in jezelf en jouw levensgeluk wilt investeren qua tijd, energie en geld.
Je niet bereid bent om regie en verantwoordelijkheid te nemen over je leven
Je hoopt dat anderen je problemen kunnen oplossen.
Dit is wel iets voor jou als...
Je merkt dat je je schuldig voelt als het jou voor de wind gaat.
Je van jezelf weet dat je bewijsdrang hebt en angst om niet goed genoeg te zijn.
Je niet goed tegen kritiek en oordelen van anderen kunt.
Je het lastig vindt om echt voor jezelf te kiezen in situaties met mensen waar je van houdt.
Je merkt dat je op het gaspedaal en de rem tegelijk staat.
Je nauwelijks tevreden bent met de resultaten die je bereikt.
Je in je leiderschap wilt stappen voor je eigen groei en zelfzorg.
over mij

Nooit te laat voor een gelukkige jeugd

Mijn naam is Saya en dit betekent IK BEN.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen geholpen van pleasen en zichzelf willen bewijzen te groeien naar de vrije, vreugdige en levenskrachtige vrouw die ze écht zijn.  

Ook kende ik het gevoel van tekortschieten, omdat (hoge) verwachtingen en eisen aan mezelf er tussenin stonden. De neiging om jezelf kleiner te maken of in te houden was mij ook bekend. Ik weet wanneer je de lat hoog hebt liggen en alsmaar AAN staat voor anderen, dat je jezelf niet ziet voor wie je écht bent. Het gevolg is dat je gaat pleasen, (over)zorgt voor anderen en je eigen behoeften en hartverlangens minder belangrijk maakt.

Het effect van niet op je krachtplek in je familiesysteem staan is dat je niet je eigen leven leidt. Alsof je op de rem staat, je persoonlijke- en professionele groei stageert en je levensvreugde afneemt. Het doel van systemisch werk is jouw overlevingsmechanismen achter je laten, zodat je je vrij, krachtig en vol levensvreugde voelt.

Dit 1:1 Krachttraject is jouw gamechanger om een expert te worden in het jezelf goed laten gaan, je hart volgen en de flow in je leven te laten stromen.

“Toen ik in de wereld van familieopstellingen dook, begon het leven me toe te lachen.’’

Waarom dit traject? 

Als je beter wilt aanvoelen wat jouw behoeften en verlangens zijn
Als je op een authentieke manier je grenzen wilt aangeven 
Als je makkelijker en duidelijke keuzes wilt maken
Als je jezelf wilt leren dragen in het ongemak wanneer je voor jezelf kiest
Als je vanuit innerlijke kracht je werk/business wilt runnen, zonder jezelf te verliezen in onnodig hard werken, pleasen en controledrang
Als je in je eigen licht wilt gaan staan, zonder je klein te maken, terughoudend te zijn of jouw waarde te bagatelliseren
Ik voel me krachtig, gelukkig en heb losgelaten wat voor mij tot last was

Ik voel me krachtig, gelukkig en heb weer energie voor de belangrijke dingen in het leven. Ik maak keuzes die ik anders niet had durven maken. Ik neem de tijd voor mezelf, wat zorgt dat ik veel meer rust ervaar.

Ik heb zoveel mooie inzichten gekregen en zoooooveel mogen voelen door de liefdevolle spiegel die jij me hebt voorgehouden. Ik voel me trots op mezelf hetgeen er is veranderd in de relatie met mijn moeder sinds ik deel heb genomen aan de retraite op Ibiza.

Rian Vrenken
Het 1:1 traject met Saya heeft me geholpen om beter te luisteren naar mijn intuïtie

Saya heeft me op zowel professioneel als op persoonlijk vlak enorm geholpen meer bewuste keuzes te maken en beter te luisteren naar mijn intuïtie.
Saya weet precies de juiste vragen te stellen om je bewust te maken van je eigen gedragspatronen. De sessies met Saya waren verhelderend, soms confronterend maar overall een echte eyeopener als het gaat over je persoonlijkheid en gedragspatronen.

Het 1:1 traject met Saya heeft me geholpen om beter te luisteren naar mijn gevoel, patronen uit het verleden te doorbreken en mezelf meer vrijheid, ontspanning en ruimte voor creativiteit te gunnen.

Renee Oirbans
Saya heeft mij met haar kennis, woorden en ervaring al ontzettend veel geleerd

Saya heeft mij met haar kennis, woorden en ervaring al ontzettend veel geleerd. Ik ben er zeker van dat ik door haar een zelfverzekerd en bewust persoon geworden ben. Haar lessen, kennis en practices zorgen ervoor dat ik dagelijks mijn moment kan pakken voor persoonlijke groei.

Malu Laker
Nu in de weken erna voel en bemerk ik pas de gigantische invloed die Saya op mij heeft gehad.

Nu in de weken na SelfLove Ibiza Retreat voel en bemerk ik pas de gigantische invloed die jouw begeleiding op mij heeft. Ik moet huilen nu ik dit schrijf. Er is iets open gegaan wat op slot zat. Mijn hoofd is weer helder, mijn lichaam voel ik weer, mijn creativiteit stroomt weer. Er zijn weer dromen en plannen. En energie! Ik ervaar zoveel energie en levensvreugde. Ik zit op een soort roze wolk en in een prachtige flow. Mijn hart vult zich met dankbaarheid als ik aan jou denk. Een twijfelpunt bij mij om te gaan was oa de financiële investering…nouuu die valt compleet in het niet bij wat ik er voor heb gekregen. Zo dankbaar!

Mariëlle Batelaan
Ik heb ingezien dat alles
al in mij zit

Ik heb deelgenomen aan SelfLove Ibiza Retreat en heb een 1:1 traject met Saya doorlopen. Saya heeft een zachte en liefdevolle energie, waardoor alles er mag zijn. Ze heeft mij laten inzien dat alles al in mij zit, maar dat ik het de tijd mag geven. Ze is altijd bereid om naar je te luisteren en je te "horen".

Saya legt niet de antwoorden bij je neer, maar zorgt ervoor dat jij zelf deze inzichten inziet en vanuit hier kan en mag voelen wat bij jouw past. Ik ben enorm dankbaar dat Saya een stuk mee heeft mogen lopen in mijn leven!

Lisa Klabbers
Saya is voor mij een pareltje op het juiste moment
in mijn leven

Saya is een prachtige dame, ze weet de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Ze motiveert je om door te gaan op de momenten wanneer je DENKT dat je het niet meer kan.

Ze verbindt, geeft je een veilig gevoel, oordeelt niet, legt geen druk op je maar heeft me mijn eigen pad laten bewandelen! Ze is voor mij een pareltje op het juiste moment in mijn leven!

Kyan Kuiper

1 op 1 krachttraject

Dit ontvang je allemaal totaalprijs €1.397

Traject van drie maanden met drie systemische 1:1 sessies t.w.v. € 1.191,-
Deze impactvolle systemische sessies met Saya zorgen voor verdieping en integratie om jouw krachtplek in te nemen. Je ontvangt systemische & intuïtieve coaching met familieopstellingen. Een sessie duurt 1,5 uur.
Werkboek met genogram & wekelijkse mails, meditaties & opdrachten t.w.v. € 249,-
Theorie en uitleg over familiesystemen + een werkboek met genogram: je krijgt een beter beeld van je familiesysteem en begrip waar je vandaan komt. De theorie, oefeningen, meditaties en visualisaties geven je rijke inzichten, die je voor de rest van je leven met je meeneemt.
Intunen op je ziel voor- en na iedere sessie t.w.v. € 125,-
Je ontvangt intuïtieve afstemmingsvragen voor en na iedere sessie, om in te tunen op jouw blokkades, remmingen en je belangrijkste zielsverlangens: dit geeft helderheid over waar je staat en wat richting wil krijgen in jouw leven (op zowel persoonlijk als op werk/ondernemersvlak).
BONUS Cursus in zelfliefde met video's, kennis, meditaties en oefeningen t.w.v € 337,- 
7-daagse online cursus in zelfliefde, met online support van Saya. Je activeert jouw zelfliefde met training over mindset, eigenwaarde, zelfwaardering, innerlijk-kind. Lifetime access tot Saya's meditaties, visualisaties en oefeningen die je in jouw eigen tempo doorloopt.
Bespaar ruim 40% voor dat het te laat is ⌛

Drie krachtige bouwstenen
(over de 1:1 sessies)

In dit 1:1 krachttraject wordt helder waar in jouw familiesysteem belasting vandaan komt, wat jij aan te kijken + los te laten hebt en daarmee de stroming in jouw leven optimaal doorstroomt.

Dit is waar het over gaat: in de sessies maken we (onbewuste) belastende patronen zichtbaar, waardoor jij je bewust wordt wiens leven jij leidt. Het wordt kraakhelder wat nodig is om meer ruimte voor jezelf te maken en wat jij kunt doen (of laten) om het jezelf goed te laten gaan. Je verdiept tijdens dit traject de relatie met jezelf én bouwt aan jouw levenskwaliteit.
Tijdens drie systemische sessies gaan we de volgende drie relaties aankijken:

Je moeder

De relatie met je moeder (hoe jij verhoudt tot al je relaties en met het leven zelf). In welke mate kun jij je dieper verbinden met de mensen waar je mee werkt en waar je van houdt? Welk voorbeeld heb je gekregen als het gaat over vrouw (en moeder) zijn? De relatie met je moeder is de meest helende die er bestaat. Als het je lukt om haar volledig te accepteren, gaan de dingen in je leven meer stromen, zeker op het thema ontvangen en je ondernemerschap

Je vader

De relatie met je vader (jouw natuurlijke daadkracht, hoe jij grenzen stelt en de mate waarin je jezelf erkent voor wie je bent). In hoeverre heb jij de drang om je te moeten bewijzen? In welke mate heb je het gevoel dat je moet presteren? De relatie met je vader aankijken werkt helend als het gaat over prestatiedrang, jezelf goed genoeg vinden, grenzen stellen en grenzen verleggen.

Jezelf

Relatie met jezelf (jouw innerlijk kind - emoties toelaten, aankijken van trauma’s en kindpijnen, verzachting en mildheid waar het nodig is). Dit is de meest kostbare relatie die er is: met jouw innerlijke kind: de bron waar alle patronen, emoties en conditioneringen vandaan komen. Je innerlijke kind omarmen helpt je om mild te zijn voor jezelf en meer van jezelf te houden. Dit geeft verzachting en zelfacceptatie.

Dit ga je merken na dit 1:1 Krachttraject met Saya met familieopstellingen:

Je gaat beter naar jezelf luisteren
Je kiest makkelijker voor jezelf, voor wat belangrijk is voor jou
Je kan meer loslaten wat bij anderen hoort
Je stapt uit belastende patronen en er ontstaat ruimte voor jou
Je verlost jezelf van lasten en voelt je vrijer en krachtiger
Hard werken maakt plaats voor meer tevredenheid met wat er al is
Er komt een enorme golf van energie vrij die al die tijd opgesloten zat
Je hebt een liefdevollere band met jezelf
Je merkt dat je je opgelucht en vrijer voelt
Je relaties voelen intiemer, liefdevoller, zachter en kalmer aan
Relaties die niet meer bedoeld zijn, zullen op afstand komen en jou meer leefruimte geven
Je voel je steviger en daadkrachtiger in het stellen van grenzen
Je bent je bewuster van patronen als pleasen, verantwoordelijk dragen die niet bij jou hoort, controleren, presteren, zelfkritiek en/of oordelen over je omgeving
Wanneer zijn sessies?
Als ik dit traject heb gedaan, wat is er dan veranderd?
Ben ik hierna van mijn blokkades af?
Waar vinden de sessies plaats?
Hoelang duurt de online cursus SelfLove Activatie en welke onderwerpen komen er voorbij?
Hoeveel tijd kost dit 1:1 traject mij?
Ik heb al 1:1 coaching/therapie, is het traject dan geschikt?
Is dit ook geschikt voor mannen?

Leer jezelf op een nieuwe manier lief te hebben

Je hebt een betere band met jezelf
Je laat je bewijsdrang en controle makkelijker los, in relaties, maar ook in je werk/ondernemerschap
Je kunt kritiek en oordelen van anderen bij hen laten
Je kiest écht voor jezelf, ook in situaties met mensen waar je zielsveel van houdt
Je staat stevig op je krachtplek en glimlacht naar wie je bent

Ben jij toe aan meer zelfliefde?

Nooit te laat voor een gelukkige jeugd. Dit 1:1 traject met Saya brengt je aan het schudden: je kom op jouw krachtplek te staan en bent een expert in het jezelf goed laten gaan.