Ik ben Saya

Gecertificeerd bewustzijn & leiderschapscoach, NLP-practitioner &
technician, Mindfulness-trainer, Familie-opsteller en Bachelor in Opleidingkunde,
Training & Human Development.

betrokkenheid, enthousiasme, empathie, self talk, Liefde, vertrouwen, betrokkenheid, enthousiasme, empathie, self talk, Liefde, vertrouwen,

Ik ben Saya en ik heb ruim 12 jaar coach- en ondernemerservaring. Ik heb meer dan 1000 mensen persoonlijk gecoacht en getraind naar meer zelfliefde, missie en leiderschap. Mijn naam betekent IK BEN.​ ​Ik heb er mijn missie van gemaakt om jou te helpen liefde te verkiezen boven angst, jezelf te helen van emotionele blokkades en voluit te leven op jouw voorwaarden, zodat jij je authentieke zelf kunt zijn.​

Al sinds mijn kindertijd kan ik me herinneren dat ik wilde presteren: ik wilde ergens in uitblinken en gezien worden. Mijn focus lag op goede cijfers halen op school en medailles winnen tijdens dressuurconcoursen. Door te presteren en ‘hard mijn best te doen’ geloofde ik dat ik iemand kon worden. Dit was een soort van einddoel, iets wat ik dacht te willen bereiken.

Deze prestatiedrang trok ik vervolgens door naar mijn studietijd, waar ik ook het beste in mezelf naar boven wilde halen.

Kort nadat ik mijn Learning and Development Bachelor-diploma in ontvangst nam, overleed mijn vader aan longkanker. Ik was net gestart met mijn nieuwe baan en nam geen ruimte om deze pijnlijke gebeurtenis te verwerken. Ik moest door van mezelf, verder met ‘iemand worden’.

Het was echter nooit goed genoeg: ik holde van het ene doel naar het andere.

Daar was de rem: negen maanden na de dood van mijn vader kwam ik in een depressie/burn-out terecht. Vier maanden lang zat ik thuis, letterlijk opgebrand en ik wilde niets meer. Op dat punt leek er even maar één uitweg: ik had me bedacht op welke manier ik een einde aan mijn leven wilde maken.
Exact op dat moment werd het heel stil van binnen: ‘als dit de bodem is, heb ik twee keuzes. Of ik stop met leven, of ik kies vanaf nu alleen nog maar voor waar ik blij en gelukkig van word!’

Ik koos voor de laatste optie: ik nam ontslag van de baan waar ik al een tijd niet meer gelukkig was en vond werk waar ik blij van werd: coachen, trainingen en worskhops geven. Ik heb drie maanden door Azië gereisd, samen met mijn vriend Paul en leerde mezelf steeds beter kennen. Ik verloor mezelf af en toe in extreme party’s, waar ik regelmatig drugs gebruikte om mezelf even helemaal van de wereld af te helpen.

Ik kwam er in deze tijd achter dat voluit leven (doen waar ik blij van word) ook betekent dat ik voluit dingen durf aan te kijken, in plaats van ervan weg te vluchten. En dat is waar zelfliefde in mijn ogen over gaat.

“Als je niet luistert naar de
signalen van het leven, zorgt
het leven er zelf wel voor
dat je luistert.”

Bewustzijnsontwikkeling

Ik heb een bewustzijnscoach in de arm genomen, heb deelgenomen aan een transformatieretreat en heb alle leefgebieden onder de loep genomen. Ik ben in de spiegel gaan kijken en heb zoveel over mezelf geleerd:

  • Hoe ik met mijn sensitiviteit kan omgaan en wat de kracht hiervan is;
  • Hoe ik mijn emoties en gevoelens kan toelaten, zonder dat ze regie over mij hebben;
  • Waar mijn kwaliteiten en talenten liggen en hoe ik deze wil inzetten voor anderen;
  • Welke nieuwe keuzes echt bij me passen, met als resultaat mijn eigen onderneming.
  • Het was een weg met vallen en opstaan, blijdschap en verdriet en vooral mooie leermomenten die mijn leven hebben getransformeerd naar meer vrijheid, overvloed en alle ruimte voor wie ik ben.Leven volgens mijn waarheid

Deze moeilijke periode uit mijn leven heeft mijn ogen geopend en diepere inzichten gegeven op essentiële levensvragen. Ik werd teruggefloten om te ontdekken wie ik werkelijk ben. Ik ben het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling opgegaan en heb mezelf leren lief te hebben. Ik ontdekte en omarmde mijn talenten en kwaliteiten, zodat ik mijn ware zelf kon gaan waarderen, wie ben ik, zónder die medailles of hoge cijfers.

Vallen, opstaan, blijdschap en
verdriet. Bewustzijn transformeert
jouw leven naar meer vrijheid
en ruimte voor wie je écht bent.
Mijn talent, missie en belofte

Talent

Mijn talent is om onbevangen te luisteren naar wat je vanuit je kern te delen hebt. Ik stel je diepe krachtige vragen en biedt je alle ruimte om jezelf te ontdekken. Ik (h)erken patronen en begeleid je deze te doorbreken, zodat je jouw behoeften en verlangens vervult, jezelf lief hebt zoals je bent en een vrij leven leeft, zoals dat bij jou past.

Missie

Zelfbewuste & ambitieuze vrouwelijke en mannelijke ondernemers met een grote toewijding aan zelfontwikkeling begeleid ik naar verdieping in zelfliefde, verruimd bewustzijn en (innerlijk) leiderschap.

Ik help je los te komen van het ego en wakker te worden in het leven: zelfrealisatie.
Mijn 1:1 mentorship, retreats en online cursussen brengen je naar een next level in de creatie van wie je bent, waarin je je echte en meest vrije zelf durft te omarmen.

Belofte

Dit alles doe ik met passie en bezieling, vanuit mijn commitment om bij te dragen aan een hogere mate van zelfbewustzijn. Ik bied veiligheid en vertrouwen, waar jij volledig mag zijn wie je bent. Ik ben een eerlijke en confronterende spiegel en ik sta voor jouw groei, leiderschap en ontwikkeling van jouw ware potentieel.

En als ik dit kan,
kan jij het ook!

Je doet het zelf, maar je staat er niet alleen voor.
Ik loop graag met je mee op jouw pad in het
ontdekken van jouw waarheid en het aangaan
van de ware verbinding met jezelf.

@sayacoaching

Instagram