aanbod

‘Saya is je gids naar
de ware verbinding
met jezelf’

Op jouw krachtplek in je familiesysteem lacht het leven je toe!
Als familieopsteller, empowerment-coach en healing facilitator met 14 jaar ervaring werkt Saya vanuit hart en ziel met jou samen. Dit is de plek om jouw hartverlangens tot leven te wekken!

Loskomen van 'hoe het hoort' en 'nog niet goed genoeg'.
Voluit leven
en doen wat je het allerliefste doet vanuit jouw krachtplek in je familiesysteem.

De ware verbinding met
jezelf voelen én voeden.

Download mijn gratis dankbaarheidsdagboek

Dit dagelijkse ritueel helpt je om los te komen van (zelf)afwijzing, om zo gewoon heerlijk jezelf te kunnen zijn en te genieten van wat er in je leven is.

Download dankbaarheidsdagboek

Familieopstelling 1:1 sessie

In deze familieopstelling help ik jou net als honderden andere van pleasen en kleiner maken te groeien naar je levenskrachtige zelf die je écht bent.

Aanmelden voor de familieopstelling

Selflove Ibiza Retreat

Ga mee op reis naar Ibiza om thuis te komen bij jezelf. Stevig op jouw krachtplek in je familiesysteem lacht het leven je toe: dit ga jij aan den lijve ervaren en neem je mee voor de rest van je leven.

De kracht van zelfliefde
E-book

Jouw gids naar een liefdevolle relatie met jezelf. Vier bouwstenen met 11 practices die je begeleiden dichter bij jezelf te komen. Begin vandaag al!


Cursus in zelfliefde

Ben je klaar om de mooiste relatie in je leven op te bouwen en de band met jouw zelfvertrouwen te versterken? Schrijf je in voor deze 7-daagse Cursus om verliefd op jezelf en je leven te worden. Ontdek hoe je zelfkritiek achter je laat en de stralende versie van jezelf bent.

1:1 Krachttraject

Dit is jouw gamechanger in jezelf op de 1e plek zetten. Stevig op jouw krachtplek in je familiesysteem betekent dat zelfliefde ontwaakt, het leven je toelacht en de flow in je leven stroomt.

Mijn aanbod

Dankbaarheidsdagboek

Dit dagelijkse ritueel helpt je om los te komen van (zelf)afwijzing, om zo gewoon heerlijk jezelf te kunnen zijn en te genieten van wat er in je leven is.

Bewuster en liefdevoller te worden voor jezelf

Creëer een nieuwe, frisse kijk op jezelf, anderen, je leven en je omgeving

Voel je zelfverzekerder en bewuster!

Self Love Activatie

De cursus die jouw zelfliefde gegarandeerd een boost gaat geven. De videocursus die je in 8 uur leert op een intuïtieve manier van jezelf te houden, jezelf kritiek te overstijgen, in je kracht te staan en te kiezen voor waar je blij van wordt. Je volgt 'm in je eigen tempo en de cursus blijft levenslang toegankelijk.

Je bent vaker kritisch op jezelf, er valt altijd wel iets te verbeteren aan jou of dingen die je doet.

Ook ken je de neiging tot perfectionisme, wat het plezier van wat je doet behoorlijk kan wegnemen.

Je weet van binnen wel dat er veel in je mars zit, je zou dit zo graag naar buiten willen brengen.

Ibiza Retreat 2023

Saya's SelfLove Retreat begeleidt je naar levensvreugde, innerlijke kracht en stevig vertrouwen in jezelf. SelfLove Retreat op Ibiza draait om je authentieke en krachtige zelf zijn en in je leven doen wat je het allerliefste doet. Wanneer je onbevangen, vrij, vreugdevol en krachtig in je eigen centrum staat, lukt het je meer om je door het leven te laten bewegen, in plaats dat dingen onnodig veel moeite kosten.
Herken jij het volgende:

Gefocust op (het welzijn) van anderen en verlies je jezelf daar wel eens in?

Geneigd de lat voor jezelf hoog te leggen?

Zo nu en dan over-verantwoordelijk en sta je op die momenten vrij serieus in het leven?

De kracht van zelfliefde E-book

Jouw gids naar een liefdevolle relatie met jezelf. Vier bouwstenen met 11 practices die je begeleiden dichter bij jezelf te komen. Inzichten, wijsheid en concrete tools die je stapsgewijs in jezelf kunt doorlopen

65 pagina's over liefde, bewustzijn, persoonlijke groei en gezondheid

Mijn 11 best-practices voor meer bewustzijn en liefde, die jij vandaag praktisch kunt toepassen

Krachtige affirmaties behorend bij iedereen bouwsteen, die je dagelijks kunt inzetten voor meer groei.

Vijf invulbare visionboards om jouw verlangens te verhelderen per levensgebied (werk, gezondheid, relaties, voelen, kwaliteiten.

Empowered - The Mastermind

Deze 6-maanden Mastermind ontwaakt het vuur in jouw hart om passievol te leven en ondernemen: spontaan, vrij, ongeremd en onbevangen. Je belichaamt jouw krachtplek en uniekheid met een vette knipoog. Je leert samen te werken mét je business en ervaart hoe het is om jouw gedurfde pad te lopen.

Als vrouwelijk leider is gedragenheid in jezelf het allerbelangrijkste. Je gaat ervaren dat ondernemen vanuit krachtige vrouwelijke én mannelijke energie je meer stabiliteit oplevert. Je maakt een quantumsprong in innerlijk vertrouwen, je missie wordt kraakhelder en je staat voor wie jij bent. Je ontdoet jezelf van perfectionisme, pleasegedrag en bescheidenheid.

Naast intensieve empowerment-coaching van Saya, voedt en verrijk je jezelf met de krachtige cirkel van like-minded vrouwen. Je voelt je gesupport en aangemoedigd om jouw business te leiden vanuit joy en enthousiasme. Je missie wordt helder en je voelt je geïnspireerd en erkend om uit te dragen wat je aan talenten en kwaliteiten in je hebt. Jouw intuïtie is vanaf nu jouw succesformule.

1:1 Krachttraject

Stop met jezelf kleiner maken

Dit is jouw gamechanger in jezelf op de 1e plek zetten.
Het 1:1 krachttraject brengt je aan het schudden: samen duiken we jouw familiesysteem in, kom je op jouw krachtplek te staan en ben je een expert in het jezelf goed laten gaan.

Herken je ook bij jezelf dat je je schuldig voelt als je voor jezelf kiest?
Ben je geneigd om je te willen bewijzen en het goed doen in de ogen van anderen?

Merk je dat als het erop aan komt, dat het lastig kan zijn om écht voor jezelf te kiezen?Om het jou goed te laten gaan? Is het bij jou 'anderen eerst, dan pas ik'?

Online aan de slag met mij?

Ik heb een cursus ontwikkelt die jou
zelfliefde gegarandeerd een boost gaat geven.
Meld je aan via de onderstaande link.

Tientallen ambitieuze vrouwen gingen je tevreden voor!

Op zoek naar
meer zelfliefde?

@sayacoaching

Instagram