aanbod

‘Saya is je gids naar
de ware verbinding
met jezelf’

Als bewustzijnsmentor, inspirator en teacher werkt Saya samen met jou om de ware verbinding met jezelf te voelen en voeden. Haar missie is dat mensen de vrijheid ervaren om voluit zichzelf te zijn.

Voluit leven en doen wat je het allerliefste doet
vanuit de ware verbinding met jezelf.

De ware verbinding met
jezelf voelen én voeden.

Download mijn gratis dankbaarheidsdagboek

Dit dagelijkse ritueel helpt je om los te komen van (zelf)afwijzing, om zo gewoon heerlijk jezelf te kunnen zijn en te genieten van wat er in je leven is.

Download dankbaarheidsdagboek

Helemaal jezelf zijn: Zondag 27 november gratis Masterclass

In deze Masterclass geef ik je graag inzicht in hoe ik honderden vrouwen heb geholpen van pleasen en zichzelf kleiner maken te groeien naar de vrije en levenskrachtige vrouw die ze écht zijn.

Gratis aanmelden voor de Masterclass

Self Love Retreat Ibiza

Voor coaches & begeleiders van groei & bewustzijn. De SelfLove Retreats begeleiden je naar een hoge mate van zelfwaardering, levenslust en een stevig gevoel van vertrouwen in jezelf.

De kracht van zelfliefde
E-book

Jouw gids naar een liefdevolle relatie met jezelf. Vier bouwstenen met 11 practices die je begeleiden dichter bij jezelf te komen.


Become a Self Love Coach & Trainer - Mastermind

Deze exclusieve 6-maanden Mastermind leert jou de technieken hoe je kunt bouwen naar jouw intuïtieve coaching- en training/retreatpraktijk. Groei samen met andere like-minded vrouwen en ontvang mentorship van Saya.

1:1 mentorship voor Ambitieuze Ondernemers

Dit traject is er voor jou om te doen wat jij het allerliefste doet én daarbinnen rete-goed voor jezelf te zorgen. Je groeit naar een intuïtieve manier van leven en ondernemen, zoals bedoeld is voor jou.

Mijn aanbod

Dankbaarheidsdagboek

Dit dagelijkse ritueel helpt je om los te komen van (zelf)afwijzing, om zo gewoon heerlijk jezelf te kunnen zijn en te genieten van wat er in je leven is.

Bewuster en liefdevoller te worden voor jezelf

Creëer een nieuwe, frisse kijk op jezelf, anderen, je leven en je omgeving

Voel je zelfverzekerder en bewuster!

Self Love Activatie

De cursus die jouw zelfliefde gegarandeerd een boost gaat geven. De videocursus die je in 8 uur leert op een intuïtieve manier van jezelf te houden, jezelf kritiek te overstijgen, in je kracht te staan en te kiezen voor waar je blij van wordt. Je volgt 'm in je eigen tempo en de cursus blijft levenslang toegankelijk.

Je bent vaker kritisch op jezelf, er valt altijd wel iets te verbeteren aan jou of dingen die je doet.

Ook ken je de neiging tot perfectionisme, wat het plezier van wat je doet behoorlijk kan wegnemen.

Je weet van binnen wel dat er veel in je mars zit, je zou dit zo graag naar buiten willen brengen.

Ibiza Retreat 2022

Saya's SelfLove Retreat begeleidt je naar een hoge mate van zelfwaardering, levenslust en een stevig gevoel van vertrouwen in jezelf.

Gefocust op (het welzijn) van anderen en verlies je jezelf daar wel eens in?

Geneigd de lat voor jezelf hoog te leggen?

Zo nu en dan over-verantwoordelijk en sta je op die momenten vrij serieus in het leven?

De kracht van zelfliefde E-book

Jouw gids naar een liefdevolle relatie met jezelf. Vier bouwstenen met 11 practices die je begeleiden dichter bij jezelf te komen. Inzichten, wijsheid en concrete tools die je stapsgewijs in jezelf kunt doorlopen

65 pagina's over liefde, bewustzijn, persoonlijke groei en gezondheid

Mijn 11 best-practices voor meer bewustzijn en liefde, die jij vandaag praktisch kunt toepassen

Krachtige affirmaties behorend bij iedereen bouwsteen, die je dagelijks kunt inzetten voor meer groei.

Vijf invulbare visionboards om jouw verlangens te verhelderen per levensgebied (werk, gezondheid, relaties, voelen, kwaliteiten.

Mastermind - Become a Self Love Coach & Trainer

Deze 6-maanden Mastermind leert jou de technieken hoe je kunt bouwen naar een succesvolle coaching- en training/retreatpraktijk. Je leert samen te werken mét je business en duikt in Saya's succesformule, waarmee je intuïtief transformatietrainingen, coachtrajecten en retreats kunt ontwikkelen. Ook vergroot je je zichtbaarheid online met jouw onweerstaanbaar verleidelijke aanbod voor jouw droomklanten.

Je leert mijn succesvolle coachmethode, die je kunt integreren in 1-op-1 sessies en groepswerk. Je ervaart meer vrijheid in je ondernemerschap en weet hoe je aantrekkelijke en impactvolle trainingen en retreats faciliteert.

Naast intensieve mentoring van Saya, voedt en verrijk je jezelf met support van de krachtige cirkel bestaande uit 5 andere like-minded vrouwen. We werken nauw samen om jouw praktijk succesvol te leiden vanuit je intuïtie. Je missie wordt helder en je voelt je geïnspireerd en gesupport om uit te dragen wat je aan talenten en kwaliteiten in je hebt. Jouw intuïtie is vanaf nu jouw succesformule.

1:1 mentorship voor Ambitieuze Ondernemers

Als intuïtief coach & healing facilitator werkt Saya intensief samen met ambitieuze ondernemers, die vanuit kracht en zachtheid hun ware zelf willen zijn. Groei naar:

Meer levensvreugde, geluk en vrijheid. 

Je hebt het gevoel dat je jouw steentje bijdraagt aan een mooiere en bewustere wereld.

Je bent een bron van inspiratie en leeft voor hoe mooi het leven kan zijn.

Je ervaart stevig contact met je innerlijke zelf, met je hart, met je gevoel, zodat je ieder moment keuzes maakt die werkelijk bijdragen aan de relatie tussen jou en jezelf.

Online aan de slag met mij?

Ik heb een cursus ontwikkelt die jou
zelfliefde gegarandeerd een boost gaat geven.
Meld je aan via de onderstaande link.

Tientallen ambitieuze vrouwen gingen je tevreden voor!

Op zoek naar
meer zelfliefde?

@sayacoaching

Instagram