reviews

‘‘Saya maakt je bewust van wat je in essentie al allemaal in je hebt’’

Als bewustzijnsmentor, familieopsteller en inspirator werkt Saya samen met jou om de ware verbinding met jezelf te voelen en voeden. Haar missie is dat mensen de vrijheid ervaren om voluit zichzelf te zijn.

Voluit leven en doen wat je het allerliefste doet
vanuit de ware verbinding met jezelf.

“Houden van jezelf is niet je altijd
lekker in je vel voelen. Houden van
jezelf is ongeacht hoe je je voelt,
achter jezelf blijven staan. “
Ik voel me krachtig, gelukkig en heb weer energie

Ik voel me krachtig, gelukkig en heb weer energie voor de belangrijke dingen in het leven. Ik maak keuzes die ik anders niet had durven maken.

Ik neem de tijd voor mezelf, wat zorgt dat ik veel meer rust ervaar. Door de coaching van Saya heb ik mijn wens om nog een studie te doen daadwerkelijk uitgesproken en ben ik gaan verkennen waar mijn mogelijkheden zitten.

Rian Vrenken
Het e-book leest zo fijn!

Saya, je hebt de gave om de diepte van het leven zo logisch te beschrijven. Het boek geeft echt houvast, ik voel veel en verdrink er soms in. Heb al zoveel gelezen, maar dit voelt heel dichtbij wie ik ben en hoe het werkt voor mij. Ik kon me vanmorgen gewoon verheugen om het tweede hoofdstuk te lezen.

Hellen Kotte
Het 1:1 traject met Saya heeft me geholpen om beter te luisteren naar mijn intuïtie

Saya heeft me op zowel professioneel als op persoonlijk vlak enorm geholpen meer bewuste keuzes te maken en beter te luisteren naar mijn intuïtie.
Saya weet precies de juiste vragen te stellen om je bewust te maken van je eigen gedragspatronen. De sessies met Saya waren verhelderend, soms confronterend maar overall een echte eyeopener als het gaat over je persoonlijkheid en gedragspatronen.

Het 1:1 traject met Saya heeft me geholpen om beter te luisteren naar mijn gevoel, patronen uit het verleden te doorbreken en mezelf meer vrijheid, ontspanning en ruimte voor creativiteit te gunnen.

Renee Oirbans
Dit e-book motiveert
me enorm

De Kracht van Zelfliefde motiveert me enorm om weer het positieve te zien in vandaag en me er in te gaan verdiepen. Stapje voor stapje. Wat ziet het er mooi uit en wat vertel en schrijf je inspirerend.

Melissa van Pinxteren
Mooi en herkenbaar geschreven

Ik ben net begonnen aan de Kracht van Zelfliefde en wat een fijn eerste hoofdstuk van dit e-book! Mooi en herkenbaar geschreven. Meestal haak ik al af bij het item ‘oefeningen’, maar dat is hier zeker niet het geval. Dank voor je openheid en oprechtheid.

Susan Barrois
Saya heeft mij met haar kennis, woorden en ervaring al ontzettend veel geleerd

Saya heeft mij met haar kennis, woorden en ervaring al ontzettend veel geleerd. Ik ben er zeker van dat ik door haar een zelfverzekerd en bewust persoon geworden ben. In dit e-book deelt zij veel kennis en practices die ervoor zorgen dat ik dagelijks mijn moment kan pakken voor persoonlijke groei.

Malu Laker
Ik heb ingezien dat alles
al in mij zit

Ik heb deelgenomen aan SelfLove Ibiza Retreat en heb een 1:1 traject met Saya doorlopen. Saya heeft een zachte en liefdevolle energie, waardoor alles er mag zijn. Ze heeft mij laten inzien dat alles al in mij zit, maar dat ik het de tijd mag geven. Ze is altijd bereid om naar je te luisteren en je te "horen".

Saya legt niet de antwoorden bij je neer, maar zorgt ervoor dat jij zelf deze inzichten inziet en vanuit hier kan en mag voelen wat bij jouw past. Ik ben enorm dankbaar dat Saya een stuk mee heeft mogen lopen in mijn leven!

Lisa Klabbers
Saya is voor mij een pareltje op het juiste moment
in mijn leven

Saya is een prachtige dame, ze weet de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Ze motiveert je om door te gaan op de momenten wanneer je DENKT dat je het niet meer kan.

Ze verbindt, geeft je een veilig gevoel, oordeelt niet, legt geen druk op je maar heeft me mijn eigen pad laten bewandelen! Ze is voor mij een pareltje op het juiste moment in mijn leven!

Kyan Kuiper
Nu in de weken erna voel en bemerk ik pas de gigantische invloed die het retreat op mij heeft gehad.

Nu in de weken na SelfLove Ibiza Retreat voel en bemerk ik pas de gigantische invloed die jouw begeleiding op mij heeft. Ik moet huilen nu ik dit schrijf. Er is iets open gegaan wat op slot zat. Mijn hoofd is weer helder, mijn lichaam voel ik weer, mijn creativiteit stroomt weer. Er zijn weer dromen en plannen. En energie! Ik ervaar zoveel energie en levensvreugde. Ik zit op een soort roze wolk en in een prachtige flow. Mijn hart vult zich met dankbaarheid als ik aan jou denk. Een twijfelpunt bij mij om te gaan was oa de financiële investering…nouuu die valt compleet in het niet bij wat ik er voor heb gekregen. Zo dankbaar!

Mariëlle Batelaan

@sayacoaching

Instagram