Sfeerimpressie

Inhoud Cursus in Zelfliefde

Word de stralende persoon die je altijd al wilde zijn: start 2024 vanuit zelfliefde. Ben je moe van negatieve gedachten over jezelf? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen en een gezondere relatie met jezelf opbouwen? Dan helpt deze cursus om je zelfkritiek achter je te laten en van jezelf te houden.

Intunen met jezelf

Wat leeft er in jou? De oefening van de eerste dag vormt de basis en start van deze cursus: samen leggen we de fundering voor de rest van je leven. Deze innerlijke houding maakt het verschil voor iedere stap die je zet.

Eigenwaarde als basis

Ontdek hoe je kunt werken mét je onzekerheid, in plaats van ertegen. Je gaat merken hoe krachtig het is om ruimte te maken voor wat je voelt, ook de ongemakkelijke gevoelens en ze zelfs te koesteren. Jouw perspectief op jezelf verandert vanaf vandaag voor altijd.

Zelfwaardering activeren

Je leert dat dankbaarheid je grootste vriend is en hoe je in vijf minuten per dag dankbaarheid én intenties kunt inzetten om je zelfliefde blijvend te activeren. Je verdiept je in de kracht van intenties en effectieve affirmaties.

Zelfkritiek overstijgen

Dit moet je weten over zelfkritiek, afwijzing naar jezelf en je ware kracht saboteren: we gaan de diepte in met een confronterende (en liefdevolle) spiegel voor je neus.

Essentie van zelfliefde

Je ondergaat een innerlijke kind heling en omarmt alle delen in jezelf. Je opent jezelf steeds meer voor de essentie van zelfliefde. De beloning gaat zoet zijn. Je gaat niet alleen meer van jezelf houden, je leert jezelf ook beter kennen. En er komt energie vrij op plekken waar je dit niet zo vaak voelt.

Ontmoet je innerlijke mentor

Ga voor eens en voor altijd voorbij aan zelfkritiek, oordelen en verwachtingen. Stap in de wereld van jouw meest krachtige zelf en ervaar de power of selflove. Je maakt echt contact met een vorm van magic die je bént, maar niet altijd in alles toelaat en laat zien.

hier werken we aan tijdens de Cursus

Herken je dit?

Je bent vaker kritisch op jezelf, er valt altijd wel iets te verbeteren aan jou of aan de dingen die je doet.
Ook ken je de neiging tot dingen goed willen doen, wat je plezier kan wegnemen.
Je verlangt naar vriendelijker en milder zijn voor jezelf, niet als een kunstje, maar iets dat blijvend resultaat oplevert.
Je vraagt je af hoe je voor eens en voor altijd die kritische blik naar jezelf achter je kunt laten.
Je hebt al veel geprobeerd om jezelf meer te accepteren (zelfs tot frustratie aan toe).

Profiteer nu van 80% nieuwjaarskorting!

Haal jouw dosis zelfliefde in huis met maar liefst 80% korting! Meld je vandaag nog aan, om jouw 2024 vol zelfliefde te starten: het is de basis voor al je vervolgkeuzes dit jaar.

‘Don’t dim to fit in’
Wat wordt er mogelijk wanneer (zelf)liefde een grotere plek krijgt in jouw leven?

Ontmoet Saya

"Mijn naam is Saya en dit betekent IK BEN.
Ook kende ik het gevoel van tekortschieten, omdat (hoge) verwachtingen en eisen aan mezelf er tussenin stonden. De neiging om jezelf kleiner te maken of in te houden was mij ook bekend. Ik weet wanneer je de lat hoog hebt liggen, je jezelf niet ziet voor wie je écht bent. Het gevolg is dat je gaat pleasen, (over)zorgt voor anderen en je eigen behoeften en verlangens minder belangrijk maakt.

Het effect is alsof je leven op de rem staat, waardoor negatieve gedachten het van je overnemen en onzekere gevoelens opkomen. Dit kan leiden tot stagnatie en je levensvreugde neemt af.

Wat er nu nodig is in de wereld, is dat meer mensen zich weer verbinden met de eigen bron van kracht en vreugde! En dat is waarom ik deze Cursus in Zelfliefde heb ontwikkeld".

Met Saya's unieke 7-daagse methode, inclusief inspirerende video’s, online community en krachtige affirmaties kan jij leren om van jezelf te houden, innerlijke blokkades te overwinnen en je leven met behulp van visualisatie te veranderen. Blijvende verbetering van je mentale en emotionele gezondheid, geluk en succes wachten op jou.

Met 13 jaar ervaring als empowermentcoach, systemisch healing facilitator en familieopsteller begeleidt Saya jou naar je eigen kern van (zelf)liefde.

“Houden van jezelf is niet je altijd lekker in je vel voelen. Houden van jezelf is ongeacht hoe je je voelt, achter jezelf blijven staan. “
let op!

Deze cursus is
voor jou als..

Dit is niet voor jou als...
Je denkt dat anderen jouw problemen voor je moeten oplossen.
Je niet bereid bent om zelf in de spiegel te kijken en eerlijk te zijn over wat je ziet.
Je niet gelooft in zelfliefde en daarvoor ook niet in jezelf wilt investeren qua tijd, toewijding en energie.
Dit is wel iets voor jou als...
Je een volle JA voelt om jouw zelfliefde tot een volgend level te activeren in 2024.
Je de dingen anders wilt gaan aanpakken, om te beginnen om naar jezelf te kijken door een vriendelijke bril.
Je tijd, energie en geld de moeite waard vindt om in jezelf te stoppen.
Je in je leiderschap wilt stappen voor jouw groei en zelfzorg van dit nieuwe jaar.

de kracht van zelfliefde

Doe mee met de cursus voor 80% korting! Betaal nu €337 €67 euro!

Video’s met theorie en oefeningen t.w.v € 147,-
Video’s opgedeeld in modules die je kunt kijken via een app of op je laptop. Onbeperkt bekijkbaar.
Online coaching + community t.w.v. € 127,-
Je krijgt toegang tot de Self Love Community waar je live antwoorden ontvangt op je vragen aan Saya, je ontmoet gelijkgestemde mede-cursisten en doet inspiratie op.
Meditaties & Activaties t.w.v. € 37,-
Laat de drie meditaties en activaties haar werk voor je doen: sit back, relax & heel jezelf. Bedacht en ingesproken door Saya.
Affirmaties als schermafbeelding € 15,-
Laat je inspireren door 7 krachtige affirmaties als schermafbeelding op je mobiele telefoon: jouw dagelijkse empowering reminder.
Visualisatie “Jouw mooiste leven" t.w.v. € 11,-
Een bekrachtigende embodiment-reis, ingesproken door Saya, waarmee je zelfliefde in alle delen van je lichaam verankerd.

Niet tevreden, geld
terug garantie

Als je binnen 14 dagen na aankoop mij
een mail stuurt, stort ik met liefde je investering terug.

Hoelang duurt de cursus?
Hoelang en waar kan ik de cursus kijken?
Wanneer start de cursus?
Voor wie is deze cursus?
Wat als ik de cursus niks vind?
Wat ga ik aan deze cursus hebben?

Stel je eens een leven voor waar alles mogelijk is, een leven waar jij vanuit je hart voor kiest.

De bedoeling is dat je met deze cursus jouw zelfliefde activeert: iets waar we vaak te weinig van hebben. Ik hoop dat je je opkrult op de bank en dan de oefeningen doet. De meditaties luistert. Naar binnen keert. 
Dat je zelf gaat ontdekken wat je in je mars hebt. Ik heb meer dan 10 oefeningen voor je en drie helende meditaties.
Door deze cursus ga je met vol vertrouwen in jezelf het leven tegemoet. Je gaat de persoon zijn die je graag wilt zijn, met aandacht en vriendelijkheid. Ik wil je leren hoe je dichtbij jezelf blijft, in plaats van kritiek en oordelen over jezelf te hebben.