exclusief

1 op 1 Mentorship voor ambitieuze ondernemers

Intuïtief leven en ondernemen gaat over dieper vertrouwen en je laten leiden door een hogere intelligentie – met zelfliefde op de eerste plaats.

Als intuïtief coach & healing facilitator werkt Saya intensief samen met ambitieuze ondernemers, die vanuit kracht en zachtheid hun ware zelf willen zijn.

Het liefste wil je jouw leven en onderneming leiden vanuit moeiteloosheid, flow en passie.
De relatie met jezelf is hierbij het uitgangspunt.

Als ondernemer merk je dat je iedere keer wordt uitgedaagd om te doen wat écht klopt voor jou. Innerlijk leiderschap, met een gezonde portie mannelijke én vrouwelijke energie is nodig om te kunnen doen waar je voor gekomen bent. Je wilt dit niet meer door ‘hard te werken’ en jezelf voorbij te rennen. Je wilt het jezelf goed laten gaan.

Je authentieke zelf

Dit 1:1 Mentorship is er voor jou om te healen, te shiften, te manifesteren
én temidden van alles rete-goed voor jezelf te zorgen.

Je kiest ervoor om op een intuïtieve manier te leven
en werken/ondernemen, in je ware kracht te staan en
je leven en zielswerk vorm te geven zoals dat bedoeld is voor jou.

Dit zie ik bij veel vrouwen/mannen waar ik mee samenwerk:

Ze worden zo nu en dan meegesleurd door gedachten die werkelijk waar lijken.
Ze leggen de prioriteiten eerst bij andermans welzijn dan bij zichzelf.
Ze geloven niet écht in wat ze kunnen.
Ze geloven niet dat ze overvloed, succes en liefde mogen ontvangen.
Ze stellen voorwaarden aan zich goed voelen (eerst moet er vanalles ‘af’ zijn, voordat ze mogen genieten).
Ze hebben het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden.
Dat dromen realiseren alleen weggelegd is voor de happy few.
let op!

Voor wie is dit 1-op-1 traject?

Voor ambitieuze mannen en vrouwen die vanuit kracht en zachtheid hun ware zelf willen zijn. Ze willen zich niet langer klein of minder belangrijk maken.
Voor mannen en vrouwen die al een tijdje op het pad van bewustzijnsontwikkeling lopen.
Mannen en vrouwen die zichzelf serieus willen nemen en zich dieper willen verbinden met alle delen van zichzelf, om de vrijheid te voelen om voluit zichzelf te zijn.
Mannen en vrouwen die hun manier van Zijn willen verstevigen, om daarmee hun leven willen leiden vanuit levensvreugde, vrijheid, kracht en vertrouwen.
Ambitieuze ondernemers, die bereid zijn om te doen (of laten) wat nodig is om hun verlangens te realiseren.
Leiders die gekomen zijn om leiderschap uit te dragen, sensitief zijn en hun intuïtie meer de leiding willen geven in alle keuzes die ze maken.
Dit is niet voor jou als...
Niet bereid bent om zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor jouw leven.
Stiekem hoopt dat anderen jouw problemen kunnen oplossen.
Niet bereid bent om in de spiegel te kijken en bloedeerlijk te zijn met jezelf.
Niet in jezelf wilt investeren qua tijd, energie en geld.
Dit is wel iets voor jou als...
Naar binnen wilt keren en je eigen blokkades gaat ontstijgen.
Openstaat voor verandering in jezelf en in je leven.
Jouw mindset wilt veranderen en je bewustzijn verder wil verruimen.
Jouw comfort zone wilt verlaten.
Een JA voelt om jouw groei en potentie tot een volgend level te activeren.
Je leiderschap wilt belichamen vanuit evenwichtige vrouwelijke-mannelijke balans.

Herken je dit?

Je groeit naar een volgende fase en dat voelt oncomfortabel, soms spannend en soms ook alleen.
Je hebt verlangens, ze komen vaker terug, maar soms vindt je het lastig om er écht voor te blijven staan.
Je zit jezelf soms in de weg met neiging tot perfectionisme en ‘hard werken’: je merkt dat het tijd is om het anders te gaan doen.
Je grootste struikelblok is dat je soms (nog) niet volledig vertrouwd op je innerlijke wijsheid en daar wil je verandering in brengen.

En herken je dit ook?

Je verlangens trekken aan je en je wil een stevige sparringspartner naast je hebben staan.
Je wordt al langere tijd uitgedaagd te luisteren naar de waarheid in jezelf en wilt daar meer uiting aan geven.
De uitdagingen die voor je liggen vragen van je om te kiezen voor het volste vertrouwen in jezelf.
Je wordt gechallenged om het ongemak van groei vol te nemen.

Dit is wat 1:1 Mentorship je brengt:

De bedoeling is dat je met dit 1-op-1 traject je eigen soulmate wordt en volledig op jezelf leert vertrouwen en de vrijheid ervaart om voluit jezelf te zijn. In je werk/ ondernemerschap, gezinsleven, liefde en relaties en andere levensgebieden.
Je gaat met vol vertrouwen in jezelf het leven (en je ondernemerschap tegemoet). Je gaat de persoon zijn die je graag wilt zijn, met aandacht, zachtheid en mildheid. Ik leer je hoe je dichtbij jezelf blijft, in plaats van kritiek en oordelen te hebben.
Dat je zelf gaat ontdekken wat je in je mars hebt en hoe je dit wilt inzetten in je leven/werk/ondernemerschap op een manier die jou energie en vervulling geeft.
Door dit 1-op-1 traject weet je trouw te blijven aan jezelf en maakt je keuzes op basis van je intuïtie. Je gaat een bron van inspiratie zijn voor de mensen om je heen.
Dit is een intensief en impactvol traject, waarbij je jezelf gaat tegenkomen. Stilstaan bij wie je werkelijk bent en afpellen wie je niet bent. Kiezen voor wat echt belangrijk is in jouw leven en nee zeggen tegen wat niet meer bijdraagt. Het gaat niet comfortabel worden, je gaat diep in de schaduw kijken en jezelf bevrijden van wat je niet bent.
“Jouw business-resultaten met meer gemak en plezier tot leven brengen:
Daar bouwen we samen stevig aan tijdens een 1:1 mentorship traject.”

“Voluit jezelf zijn en intuïtief leven & ondernemen”

Mijn verhaal:

Als intuïtief ondernemer had ik nooit gedacht dat ik in staat was om een succesvolle onderneming te leiden. Ook leken mijn verlangen om op Ibiza retreats te begeleiden veel en veel te mooi om waar te zijn. Een soort ver-weg-van-mijn-bed-show.

Gedachten plopten op als: 'wie gaat daar nou zoveel geld voor betalen? Wat heb ik nu eigenlijk echt te bieden? Is dit nu wel werkelijk waar ik naar verlang?’

Toch voelde ik van binnen die drive, de passie, het vurige verlangen: ik kon niet anders dan er naar luisteren en naar voren stappen.

Ik wist namelijk wel dat ik mocht luisteren naar mijn verlangens, maar vaker trok ik mezelf weer terug. Heel frustrerend, hard werken en niet zoals het voor mij bedoeld was.

Tot het moment dat ik zelf een coach in de arm nam, in mezelf investeerde, voor mijn waarde én mijn prijzen durfde te gaan staan en daardoor mijn business écht serieus begon te nemen: toen ging alles stromen.

Terug naar jou

Je bent als ziel hier gekomen met een reden. Je hebt unieke talenten, passies en kwaliteiten meegekregen, die niemand heeft zoals jij dat hebt. Het leven geeft je ook richtingaanwijzers. En het is tijd om daar zorgvuldig naar te luisteren.

“Serving others by taking ridiculously good care of yourself!”

Mijn 1:1 Mentorship is de confronterende én liefdevolle
spiegel die jouw groei helpt om verder te accelereren.

Dit is jouw podium naar in service zijn voor anderen, vanuit een grote portie zelfliefde en leiderschap.

Exclusief maatwerk-traject

Ik heb 6 exclusieve plekken per jaar voor 1:1 Mentorship: ik werk daarbij met vrouwen/mannen die toewijding hebben aan zelfontwikkeling. Op dit moment is er een wachtlijst en gaan de deuren in mei 2022 weer open.
Je kunt je op de wachtlijst plaatsen. Door hieronder te klikken, kom je op een pagina met verdiepende vragen, om te kunnen bepalen of wij een passende match zijn.

1 op 1 mentorship

Zij gingen jou al voor

Ik was op zoek naar de reden waarom ik dingen zo perfect wilde doen en geen richting durfde te kiezen. Saya heeft naast me gestaan met mijn bewuste stappen naar innerlijk leiderschap. Hierdoor neem ik nu stappen die ik de moeite waard vind. Ik had niet verwacht dat ik dit voor mezelf
zou durven kiezen. Het maakt me een gelukkig mens. Ik durf mezelf meer te laten zien en accepteer mezelf om wie ik ben. Dit is nieuw en spannend, maar ontzettend verrijkend en laat mij mezelf de moeite waard voelen. Hier ben ik Saya dankbaar voor. Saya is een bijzondere vrouw met veel kennis. Als jij jezelf ook zelfliefde gunt zou ik je haar aanraden. Ze brengt moois op je pad, dat is zeker, als mens, maar ook door de wijze waarop ze je vragen stelt en jou ziet!

Anita beek

“Saya heeft me op zowel professioneel als op persoonlijk vlak enorm geholpen meer bewuste keuzes te maken en beter te luisteren naar mijn intuïtie.
Saya weet precies de juiste vragen te stellen om je bewust te maken van je eigen gedragspatronen. De sessies met Saya waren verhelderend, soms confronterend maar overall een echte eyeopener als het gaat over je persoonlijkheid en gedragspatronen. De sessies met Saya hebben me geholpen om beter te luisteren naar mijn gevoel, patronen uit het verleden te doorbreken en mezelf meer vrijheid, ontspanning en ruimte voor creativiteit te gunnen.”

Renee Oirbans

Meest gestelde vragen

Voor wie is 1-op-1 mentoring?
Hoe gaat zo’n 1-op-1 traject in zijn werk?
Waarom zou ik voor 1-op-1 mentoring kiezen?
Wat kost een traject en wat krijg ik daarvoor?
Kan ik ook losse sessies boeken?