E-book

De kracht van zelfliefde

Door middel van vier bouwstenen onderverdeeld in 11 oefeningen begeleidt Saya je om dichter bij jezelf te komen.

Bewuster en liefdevoller worden voor jezelf
Creëer een nieuwe, frisse kijk op jezelf, anderen, je leven en je omgeving
Voel je zelfverzekerder en bewuster!
122+
Verkocht
64
pagina's
30+
reviews
de kracht van zelfliefde

De 4 bouwstenen

De 4 bouwstenen van het mens-zijn geven je inzicht en informatie over jezelf, om er vervolgens direct mee aan de slag te kunnen gaan. Allemaal in het ebook zelf.

Erkenning

Waarom zijn we geneigd om bevestiging buiten onszelf te zoeken? Wat kun je zelf doen of laten om je gevoel van eigenwaarde te verhogen?

Veiligheid

Wat zorgt voor veiligheid/zekerheid in je leven? Wat kun je concreet doen of laten om deze zekerheid en veiligheid te verhogen, zodat je meer zelfvertrouwen ervaart?

Autonomie

Hoe verhoog je je autonomie, zodat je je juist in deze tijd krachtiger en vrijer voelt? Wat kun je doen om verzet en weerstand los te laten, om meer naar acceptatie te bewegen?

Verbondenheid

Welke verlangens en dromen leven er in jou als het gaat over je werk, liefde en relaties, gezondheid? Waarom is het zo belangrijk om naar deze dromen en verlangens toe te leven?

Heb jij regelmatig hoge verwachtingen en eisen, die als je eerlijk
naar jezelf bent nauwelijks waar te maken zijn?

Je geeft alles van jezelf, zet je beste beentje voor en wilt de dingen graag goed doen. Misschien krijg je wel eens complimenten, maar vind je het lastig om deze waardering aan te nemen. Het is ook makkelijker om snel kritisch, afkeurend en streng voor jezelf te zijn, dan dat je jezelf een compliment geeft. Je kunt pas de complimenten en waardering van anderen ervaren en ontvangen als je eerst jezelf 100% aanvaard.

“Het is ook makkelijker om snel kritisch, afkeurend en streng voor jezelf te zijn dan dat je jezelf een compliment geeft”

Ook kende ik het gevoel van
tekortschieten, omdat (hoge)
verwachtingen en eisen aan jezelf er
tussenin staan. De neiging om jezelf
kleiner te maken of in te houden was mij
ook bekend.

Ik weet wanneer je de lat hoog hebt liggen, je jezelf niet ziet voor wie je echt bent. Het gevolg is dat je gaat pleasen, (over)zorgt voor anderen en je eigen behoeften minder belangrijk maakt.

Het effect is dat er meer onzekere gevoelens over jezelf opkomen, je voelt je wankel, schuldig over wat je hebt nagelaten te doen en waarschijnlijk ook niet erkend voor wie je werkelijk bent. De bevestiging en goedkeuring buiten jezelf zoeken kost bakken met energie én je raakt zo steeds verder verwijdert van jezelf en wat belangrijk is voor jou.

Verhoog je eigenwaarde

Wanneer je de 4 bouwstenen van het mens-zijn uit dit boek leert, begrijpt en leeft, maak je het voor jezelf mogelijk om met een hogere eigenwaarde en zelfrespect te kunnen genieten van wie je bent en alles wat dit mooie leven jou te bieden heeft.

Je krijgt meer inzicht in jezelf en je zult informatie leren over jezelf dat je bewuster zal maken, waardoor je precies weet wat je moet doen om positieve denk-, gevoels- en gedragspatronen te creëren en je zelfliefde te verhogen. Je ervaart balans, zelferkenning en komt perfect in lijn te liggen met wie je bent.

Verdiep de relatie met jezelf

De kans is groot dat je jezelf keer op keer tekort doet wanneer je jezelf hebt aangeleerd om AAN te staan voor anderen. Je raakt namelijk uit contact met jezelf en daarmee ook uit contact met je passies, levenslust, je gevoel van vrijheid en onbevangenheid.

Het gevolg kan zijn dat je gaat pleasen, overmatig rekening houdt met verwachtingen van anderen en daarmee je eigen behoeften ondergeschikt maakt. Onzekerheid komt op, schuldgevoel en waarschijnlijk voel je je niet erkend voor wie je werkelijk bent. Op zoek gaan naar bevestiging en goedkeuring buiten jezelf kost op deze manier bakken met energie en je raakt verwijdert van jezelf.

De kracht van zelfliefde

Wat anderen zeggen

Het e-book ziet er prachtig uit. Het eerste stuk is een feest der herkenning van inzichten die mijn vrouw en ik hebben opgedaan met verlieservaringen, ook rondom loslaten van onze banen, voordat we op reis zijn gegaan. Zaken als angst omarmen en de functie van pijn, onzekerheid en ervaringen met mijn ego. En dan de rode draad: zelfliefde, prachtig onderwerp. Complimenten ook voor de opbouw, de structuur, het ontwerp en kleurgebruik. Het steekt echt goed in elkaar, ook in combinatie met de mails die erachteraan komen. Een werk om trots op te zijn!

Pieter van Heugten

“Ik houd minder spanning vast in mijn lichaam, ik straal daarmee meer en geniet meer van de kleine dingen in het leven.

Ik kan met veel liefde meer liefde, zachtheid en luchtigheid naar mijzelf kijken, wat maakt dat ik minder streng ben voor mezelf en de mensen om mij heen. Dat voelt erg fijn en is ook in lijn met de persoon die ik verlang te zijn.”

christel maessen

Het e-book leest zo fijn!

Saya, je hebt de gave om de diepte van het leven zo logisch te beschrijven. Het boek geeft echt houvast, ik voel veel en verdrink er soms in. Heb al zoveel gelezen, maar dit voelt heel dichtbij wie ik ben en hoe het werkt voor mij. Ik kon me vanmorgen gewoon verheugen om het tweede hoofdstuk te lezen.

Hellen Kotte

Ik ben net begonnen en wat een fijn eerste hoofdstuk van je e-book! Mooi en herkenbaar geschreven. Meestal haak ik al af bij het item ‘oefeningen’, maar dat is hier zeker niet het geval. Dank voor je openheid en oprechtheid.

Susan Barrois

Stel je eens een leven voor waar alles mogelijk is, een leven waar jij vanuit je hart voor kiest

Ik kan je helpen deze dromen en verlangens werkelijkheid te maken.
Enorm veel waarde over persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zelfliefde, acceptatie en nog veel meer.
Ik neem je mee aan de hand tijdens het lezen en werken met dit boek, zodat je de waarde en rijkdom écht kunt integreren in je eigen leven.

Wat zit er in De Kracht van Zelfliefde:

In dit e-book heb ik mijn kennis en bewezen methoden opgenomen, die ik inzet voor mijn eigen leven én aan jou overdraag

65 pagina’s met kennis en inspiratie over (zelf)liefde, bewustzijn, persoonlijke groei en leiderschap
Mijn 11 best practices die jou aanzetten tot fundamentele levensinzichten: je perspectief op jezelf verandert vanaf vandaag
4 affirmaties behorend bij iedere bouwsteen die een bekrachtigende werking hebben
5 invulbare visionboards om jouw verlangens in beeld te kunnen brengen per levensgebied (werk, gezondheid, relaties, voelen, kwaliteiten)
Kennis, methoden en oefeningen om meer ruimte te geven aan je ware gevoel
Dankbaarheidsdagboek: dagelijks ritueel voor meer zelfliefde. Creëer hiermee in 5 minuten per dag een positief denk- en gedragspatroon en verhoog je zelfliefde
Prijs € 37  € 27,- (incl. BTW)

Dit is een onmisbaar werkboek voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei, verdieping in zichzelf en het manifesteren van zijn of haar liefdevolste leven.

Bonus:

Ga 4 weken aan de slag met jezelf:
Je ontvangt 6 x verdiepende e-mails met rituelen voor zelfreflectie, een meditatie en Saya's meest fijne oefeningen die ze zelf heeft ontwikkeld en toepast in haar werk. Je hebt het gevoel dat ze dichtbij je is, omdat ze je aan de hand meeneemt tijdens het lezen en werken met De Kracht van Zelfliefde.
Je kunt het er ieder moment weer even bijpakken als jouw persoonlijke gids naar een liefdevolle relatie met jezelf.