Je bent er bijna!

Waar mag ik hem naar toe sturen?

GRATIS DOWNLOAD

Dagelijks ritueel voor zelfliefde

Dit dagelijkse ritueel helpt je om los te komen van (zelf)afwijzing, om zo gewoon heerlijk jezelf te kunnen zijn en te genieten van wat er in je leven is.

Bewuster en liefdevoller te worden voor jezelf
Creëer een nieuwe, frisse kijk op jezelf, anderen, je leven en je omgeving
Voel je zelfverzekerder en bewuster!
300+
downloads
13
pagina's
30+
reviews
Dankbaarheid

De 4 bouwstenen

De 4 bouwstenen uit dit dankbaarheidsdagboek helpen om ritme en routine te hebben in het vergroten van dankbaarheid. Dit e-book geeft je de tools om direct aan de slag te kunnen gaan met de kracht van dankbaarheid.

Dankbaarheid

Dankbaarheid beoefenen heeft een enorme impact op je geluksgevoelens. De sleutel hiertoe ligt in het dagelijks consequent toepassen. Creëer in 5 minuten per dag een positief denk- en gedragspatroon en verhoog zo je zelfliefde.

Intenties

Met het zetten van een dagelijkse heldere intentie, vraag je jezelf af wat je wilt uitnodigen in je leven. Waar wil je graag meer van? Wat wil je richting geven? Hiermee laat je de Wet van Aantrekking voor je werken.

Affirmaties

Door middel van affirmaties kun je jouw gedachten, zelfbeeld, gezondheid en zelfvertrouwen positief beïnvloeden. Je kunt er dat heerlijke gevoel van vrijheid, genot, plezier en vertrouwen mee oproepen.

Journaling

Journaling is een eeuwenoude methode, die gebruikt wordt om wijsheden te verankeren. Je gaat aan de slag met een schrijfritueel in de ochtend- en avond, die jouw zelfliefde een boost gaat geven. Ook zorgt het voor meer compassie en begrip.

Heb jij regelmatig hoge verwachtingen en eisen, die als je eerlijk
naar jezelf bent nauwelijks waar te maken zijn?

Je geeft alles van jezelf, zet je beste beentje voor en wilt de dingen graag goed doen. Misschien hoor je wel eens in je omgeving ´Wat ben jij eigenlijk goed bezig zeg!´ en vind je het dan lastig om deze waardering of complimenten te aanvaarden. Het is ook makkelijker om snel kritisch, afkeurend en streng voor jezelf te zijn dan dat je jezelf een compliment geeft, je kunt ook pas de complimenten en waardering van anderen ervaren en ontvangen als je eerst jezelf 100% aanvaard.

“Het is ook makkelijker om snel kritisch, afkeurend en streng voor jezelf te zijn dan dat je jezelf een compliment geeft”

Ook kende ik het gevoel van
tekortschieten, omdat (hoge)
verwachtingen en eisen aan jezelf er
tussenin staan. De neiging om jezelf
kleiner te maken of in te houden was mij
ook bekend.

Ik weet wanneer je de lat hoog hebt liggen, je jezelf niet ziet voor wie je echt bent. Het gevolg is dat je gaat pleasen, (over)zorgt voor anderen en je eigen behoeften minder belangrijk maakt.

Het effect is dat er meer onzekere gevoelens over jezelf opkomen, je voelt je wankel, schuldig over wat je hebt nagelaten te doen en waarschijnlijk ook niet erkend voor wie je werkelijk bent. De bevestiging en goedkeuring buiten jezelf zoeken kost bakken met energie én je raakt zo steeds verder verwijdert van jezelf en wat belangrijk is voor jou.

reviews

Wat anderen zeggen over
de meditatie

“Deze meditatie is zo ontzettend bijzonder. Ik zag mijn vader als de volwassen vrouw die ik nu ben en het lukte me goed om de woorden uit te spreken, op hem te leunen en mijn leven in te stappen. Ik heb gehuild: ik keek naar mijn vader en alle vervelende dingen van hem deden er niet toe toen we elkaar aankeken. Er was niets anders voelbaar dan zijn liefde voor mij en dat deed heel veel. Ik ben je zo ontzettend dankbaar!”
Varisha

Stel je eens een leven voor waar alles mogelijk is, een leven waar jij vanuit je hart voor kiest.

Ik kan je helpen deze dromen en verlangens werkelijkheid te maken.
Enorm veel gratis waarde over persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zelfliefde, acceptatie en nog veel meer.
Laat je voeden, inspireren en upliften. Ontwaak jouw liefde voor het leven én geef jezelf de toestemming om te zijn wie je bent.