SelfLove Ibiza Retreat

Is het tijd om de relatie met jezelf te verdiepen en jezelf toestemming te geven om te zijn wie je écht bent?

6 dagen Ibiza magic:
SelfLove Retreat ga je voelen in al je vezels.

“Your soul is calling you to become your own best friend”

Wanneer je jezelf hebt aangeleerd om AAN te staan voor anderen, is de kans groot dat je uit contact raakt met jezelf en daarmee ook uit contact met je passies, levenslust, je gevoel van vrijheid en onbevangenheid.
Het gevolg kan zijn dat je gaat pleasen, overmatig rekening houdt met verwachtingen van anderen en de kans bestaat dat je daarmee je eigen stem verliest.

Op zoek gaan naar bevestiging en goedkeuring buiten jezelf kost bakken met energie en je raakt verwijdert van jezelf. Dan is het belangrijk om los te laten wie je dénkt te moeten zijn, je eigen plek weer in te nemen en trouw te zijn aan jezelf. Ook als dat betekent dat je anderen teleurstelt (of zelfs verliest).

Dit is geen comfortabele weg en daarom is het waardevol om dit onder kundige begeleiding te doen. SelfLove Retreat leert je om trouwer te zijn aan jezelf in alle situaties en relaties.

➳ Het is tijd om te herinneren wie jij echt in essentie bent.

Zelfliefde
Ik geloof dat zelfliefde de basis is om het leven te leiden zoals voor jou bedoeld is.
Dat je door je authentieke zelf te zijn kunt doen wat je het allerliefste doet.
En dat hard werken plaats mag maken voor vanuit je hart werken.
Wanneer je onbevangen, vrij, vreugdevol en krachtig in je eigen centrum staat,
ben je een magneet én inspiratiebron voor je omgeving.

Dompel jezelf 6 dagen onder in de magie van Ibiza, samen met like-minded sisters.

Ibiza retreat

Verdiep de relatie
met jezelf

Saya Sprafke is met haar team deze 6 dagen volledig toegewijd aan jou, vanuit liefde, veiligheid en respect. De locatie, omgeving, voeding, begeleiding is gericht op onderstaande vijf pijlers:

Mentaal

Je leert te doorzien wat je mind aan strategieën heeft, op een manier die bevrijdend werkt en je innerlijke rust brengt. Je ontvangt & creëert nieuwe zelfinzichten, die helderheid brengen over de vervolgstappen die je wilt zetten.

Fysiek

Je ervaart wat het betekent om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. De processen zullen helend en bevrijdend werken, zodat je meer kunt verblijven in het hier en nu.

Emotioneel

Je laat blokkades los en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. We leren je Oosterse en Westerse rituelen die je blijvend kunt toepassen ook na dit retreat. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

Spiritueel

Je groeit naar een hogere laag van bewustzijn: je leert de waarnemer te zijn van je gedachten en emoties, in plaats van erin meegezogen te worden. Je diepere verlangens komen aan het licht, die jou de weg wijzen naar je gewenste toekomstbeeld, zoals dit voor jou bedoeld is.

Energetisch

Je bevindt je deze week in een nieuwe omgeving, waar je offline bent, samen met like-minded sisters. Er shift op energetisch niveau een heleboel, wat nauwelijks onder woorden te brengen is. Hetgeen wat onderdrukt is geweest, wordt bevrijd en creëert potentiële ruimte in jezelf. Je heelt jezelf, je laat los wat niet meer dient en ontwaakt jouw sparkle en liefde voor het leven.

Wil jij..
loskomen van het streven naar beter?
meer op je eigen intuïtie vertrouwen?
jezelf bevrijden van oude pijnstukken?
loskomen van het streven naar beter en volledig je eigen ruimte durven innemen?
loskomen van verwachtingen van anderen die maken dat je je gevoel van vrijheid verliest?
(te hoge) eisen en verwachtingen die je stelt aan jezelf en aan anderen loslaten?
liefdevol én toch krachtig grenzen kunnen stellen als het nodig is?

Dan is SelfLove Ibiza Retreat op jouw lijf geschreven!

Reviews

Wat anderen zeggen over het retreat

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Being unapologetically me: dat is gelukt en had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik ben gaan ervaren dat zelfliefde niet gaat over naar het licht en liefde toe te bewegen, gaat niet alleen over fladderen in een mooie witte jurk, gaat niet alleen over genieten van het nu, gaat zelfs niet alleen over jezelf mooi, sensueel en lief vinden. Nee zelfliefde gaat over diep innerlijk schaduwwerk, over aankijken van de diepste krochten van je ziel, van dit leven en vele levens daarvoor.Mijn hart loopt over van dankbaarheid dat Saya me hiervoor heeft gevraagd, dat ik een vette JA voelde, dat Saya vanaf het eerste moment voor mij een veilige bedding heeft gecreëerd, dat zonder de 'aanmoediging' ofwel uitnodiging van Saya tijdens alle aspecten van het retreat, ik mezelf niet had toegestaan zo diep te gaan. Maar ik voelde me veilig, en dat is wat mij betreft het aller aller belangrijkste van een retreat en van een facilitator.

Marijke Krekels

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Ik heb mijzelf weer gezien, in alle liefde, kwetsbaarheid en vrouwelijke kracht.
Mijn verlangen om een pijnlijke periode uit mijn leven af te sluiten bracht mij naar het Self Love retreat op Ibiza. Hoewel mijn hoofd vond dat ik genoeg zelfliefde had, gaf mijn hart een ander signaal af. Ondanks het feit dat ik mijn hele leven probeerde om groepen te vermijden, heb ik mij verwonderd over de diepe zielsconnectie die onze groep vrouwen verbond. Elkaars transformatie zien is toch wel één van de mooiste dingen die er in het leven bestaan. Het aangaan van mijn pijnpunten, weerstanden en verzet leverden telkens weer een nieuwe opruiming in mijn binnenste. En na de opruiming weer nieuwe ruimte voor diepe liefde. Overgave en omarming was mijn thema. De veiligheid die Saya weet te creëren biedt voor mij het juiste platform om het aan te gaan. Diepe dankbaarheid en een groot verlangen om uit te delen wat ik hier heb ontvangen vervullen mij. Ik heb mijzelf weer gezien, in alle liefde, kwetsbaarheid en vrouwelijke kracht. I love me!️

Adriënne Harskamp

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Een deep dive in mezelf, door meerdere lagen gegaan en bovenal mijn kindpijnen aangekeken.

Vol overgave nam ik deel aan Selflove retreat op Ibiza. Ik kan in woorden amper uitdrukken wat dit met mij gedaan heeft. Lieve Saya, wat doe jij dit fantastisch en liefdevol! Ik heb grote bewondering voor jou en hoe je dit faciliteert. Ik ben ontzettend dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent, en mij hebt laten zien en voelen wat Selflove is.

Wendy Peeters

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Ik wil elke vrouw aanraden om deze prachtige reis samen met Saya te maken. Voel je vrij, vrouwelijk en krachtig en zeg JA tegen jezelf! De knoop die ik altijd bij me droeg, kon eindelijk gehoord worden. De verzachting die ik van binnen heb gevoeld en nog steeds voel, is me alles waard. Saya is een pure, warme en bijzondere vrouw. Het is een gevoel van thuiskomen. Saya heeft op meerdere pijnknoppen gedrukt en dat was meer dan nodig. Ik ben Saya eeuwig dankbaar voor de uitnodiging om naar Ibiza te komen en zal deze reis zeker nog eens maken.
De verbinding die ik voel met de andere vrouwen, de liefde die wij dagelijks met elkaar delen na het retreat is mij zoveel waard. De rust, liefde en vooral begrip die ik meeneem vanuit Ibiza naar Nederland is iets wat ik dagelijks blijf creëren.

Sem de Jong

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Voor mij een week om nooit meer te vergeten! Waar ik verandering in wilde brengen was mijn perfectionisme: alles altijd maar goed willen doen, tot in de puntjes. Geen fouten willen maken, bang om te falen. JA zeggen tegen anderen om ze niet te kwetsen en hierdoor NEE zeggen tegen mezelf. Wat ik gerealiseerd heb door deze retraite, is vaker voor mezelf kiezen, door JA te zeggen tegen mezelf! Doen waar ik gelukkig van word, ongeacht wat anderen hiervan zullen vinden. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Wauw, het totaalplaatje van dit retreat klopte helemaal. Ik kan het echt alle vrouwen aanraden die er over na zitten te denken. Het team was echt fantastisch en de omgeving was ook zo ontzettend mooi. Alles klopte gewoon!

Imke Jacobs

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Het meest waardevol was dat ik het stemmetje in mijn hoofd dat me vertelde dat ik niet goed genoeg was, mocht loslaten. Ik had de laatste tijd veel onrust, merkte dat ik moe was en over mijn grenzen heen ging. Ik besloot dat ik tijd voor mezelf wilde en alleen op vakantie wilde gaan. Behalve de prachtige omgeving en de mooie finca, ben ik onder de indruk van de inzichten die ik heb gekregen gedurende deze week en de kracht van de groep met vrouwen die meededen. Dit retreat heeft mij heel veel ruimte gegeven. Ik ervaar meer rust, ben meer aanwezig in het nu. Ik raad iedere vrouw aan om dit aan zichzelf cadeau te doen.

Marloes Badenbroek

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Het is niet te beschrijven wat dit SelfLove Retreat heeft gedaan, heeft aangeraakt en in beweging heeft gezet. Ik heb mogen voelen dat ik helemaal oké ben zoals ik ben, dat ik net zo waardevol ben als ieder ander en me niet beter voor hoef te doen dan ik ben. Ik heb diepe emoties mogen doorvoelen, die voor mijn gevoel al heel lang 'opgesloten' zaten in mijn lijf. En ik heb ingezien dat ik mijn eigen keuzes mag maken, zonder beïnvloed de worden door een ander of rekening te houden met een ander. Heel veel dankbaarheid en liefde voor jullie: samen vormen jullie een topteam, waardoor vrouwen echt zelfliefde ervaren. Ik ben intens dankbaar voor alles wat er gebeurd is, ook al moest ik af en toe door de (enorme) weerstand heen.

Suze Hoekstra

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

De onvoorwaardelijke liefde & verbondenheid die je in een groep kan en mag ervaren: goud waard! Dat stijgt ver boven het ego uit. Puurheid! Het meest waardevol voor mij was dat ik mijn innerlijke pijn mocht aankijken en verzachten.
Saya is enorm krachtig in het verwoorden van een situatie, hoe kijk je er naar, wat voel je en laat dat er zijn. Je voelt je gesteund in jouw eigen innerlijke proces en helpt je om je de weg te wijzen naar zelfontwikkeling.

ONS TEAM

Meet the team

Saya is tijdens deze week de facilitator van het gehele programma. Met inmiddels 12 jaar ervaring in bewustzijnsontwikkeling, transformatieprogramma’s en leiderschapscoaching bezit Saya een stevige basis om de meest vrije en trouwe versie van jezelf te laten ontwaken. Saya lééft dit werk en met haar levensinstelling en liefde voor het leven heeft ze een aanstekelijke werking. Deelnemers komen voor haar lichte energie en omarmen daardoor hun eigen unieke energie. Saya werkt vanuit een evenwichtige combinatie tussen enerzijds diep innerlijk werk en anderzijds volop levensvreugde en lichtheid.

Saya SPRAFKE

Met haar gecombineerde expertise van energie en lichaamswerk, geeft Lisa jou een Full Body Experience. Je ontvangt een holistisch-energetische 1-op-1 behandeling van 1,5 uur op meerdere niveaus. Blokkades worden behandeld & energie gaat weer stromen, zodat jij meer en meer in je lijf aanwezig kunt zijn. Deelnemers geven aan dat de holistische behandeling van Lisa tijdens dit retreat de doorbraak heeft gegeven in hun groei- en helingsproces.

Lisa Vermin

Lonneke laat je dansen op het leven tijdens een Sensual Feminine Flow workshop. Ook neemt ze je mee op reis tijdens een cacao ceremonie. Lonneke woont sinds 2019 op Ibiza en ze brengt vrouwen weer in contact met hun natuurlijke aantrekkingskracht. Van streng zijn voor jezelf en het leven veel te serieus nemen, naar meer speelsheid, sensualiteit en speelsheid. In de workshops die Lonneke komt geven tijdens het retreat brengt ze je weer in contact met je speelsheid en sensualiteit door dans, verbinding, expressie en connectie.

Lonneke Zintel

Mar laat je naar de hemel reizen met haar Soulfood. Een waar genot: alle deelnemers zijn diep onder de indruk van haar voeding en de liefde die ze erin stopt. Het zal je geest, je lijf en je ziel reinigen, zuiveren en voeden met levenskracht. Mar is onze private chef tijdens dit retreat. Ze is gespecialiseerd in plant-based cuisine, Therapeutisch Macrobiotisch koken, Ayurvedische voeding en Raw food. Alle gerechten zijn gluten-, suiker-, zuivel- en diervrij en hebben een zuiverende werking. Jouw lijf wordt hier heel blij van!

Mar Soulkitchen

Paul van Dijck (liefdespartner van Saya) daagt je fysiek uit tijdens een prachtige hike, naar mooie plekjes langs de kust van Ibiza. De hike duurt ongeveer 2,5 uur met tussenstops en prachtige uitzichten, onder anderen op Es Vedra (een rotspartij van 400 meter, bestaand uit kalksteen en een hoge concentratie metalen en mineralen. Es Vedra zendt een enorm groot magnetisch veld uit en is de derde meest magnetische krachtplek op aarde). Paul neemt je mee vanuit passie en plezier op deze Ibiza hike.

Paul van Dijck

Ambitieuze vrouw, ben jij:

- Gefocust op (het welzijn) van anderen en verlies je jezelf daar wel eens in?
- Geneigd de lat voor jezelf hoog te leggen?
- Zo nu en dan over-verantwoordelijk en sta je op die momenten vrij serieus in het leven?
- Geneigd je best te willen doen?
- Iemand die zichzelf vaker vergelijkt met anderen?
- Iemand met een best-wel-strenge en kritische stem naar zichzelf?

Wat je krijgt en de investering:

Incl.
- 6 nachten in een gedeelde 2-persoonskamer met 1-persoons bedden
- Alle maaltijden
- Fruit, healthy lekkernijen, thee en water
- Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma
- 1-op-1 holistisch-energetische behandeling

Excl.
- Vluchten van/naar Ibiza Airport
- Transfers van/naar retreat-centre (huurauto wordt aangeraden)
- Eventuele Corona test(s)

Wat ervaar je na SelfLove Ibiza Retreat:

Als jij deze week hebt doorlopen en integreert in jouw leven, dan zal je het volgende ervaren:
- Je bent niet meer zo hard voor jezelf maar hebt juist meer compassie en bent liever voor jezelf. Je kunt jezelf meer accepteren zoals je nu bent.
- Je maakt makkelijker keuzes, omdat je leert om contact te maken met je innerlijke weten. Je weet wat je wilt en hebt helderheid en duidelijkheid in wie je bent en wat jij wilt in het leven, in plaats van dat je bezig bent met wat anderen vinden.
- Je ontwikkeld een steeds gezondere relatie met jezelf en anderen. Je leert om je grenzen aan te geven en nee te zeggen.
- Je hoeft geluk en bevestiging niet meer buiten jezelf te zoeken, omdat je weet hoe jij jezelf dit kan geven.
- Je kunt jezelf toestemming geven om 100% je eigen authentieke meest stralende zelf te zijn.
- Je wordt niet meer de hele dag meegesleurd door je gedachten, maar hebt meer rust in je hoofd en kan zelf de keuze maken hoe je op iets reageert.
- Je snapt het verschil tussen je ego (de gedachten en oordelen uit angst) en jouw waarheid (liefde) en kan voor liefde kiezen in plaats van je te laten leiden door angst.
- Je bent meer in het hier en nu en kan meer van de kleine dingen in het leven genieten, omdat je niet meer op de automatische piloot leeft.

Locatie

Toen ik dit huis zag, was ik meteen verliefd. Deze oude gerestaureerde Finca, gebouwd in 1485 (en tot op heden van dezelfde familie) ligt op 2 minuten rijden van het gezellige dorpje San Miguel. Het grenst aan een vallei, heeft veel hoekjes om jezelf terug te trekken en de energie voelt vredig en kalm. De tuin staat vol met cactussen, palmbomen en bloemen in alle kleuren die je maar kan voorstellen.

Het zwembad (4,5x9m) is groot en heeft een aparte jacuzzi. Rondom het zwembad staan diverse bali-bedden en ligstoelen met comfortabele kussens. Iedere slaapkamer is voorzien van airconditioning en hebben heerlijke 1-persoonsbedden.

Heerlijke veganistische maaltijden

Kleurrijk, smaakvol en biologisch: tijdens het retreat voed en reinig je je lichaam en geest met de heerlijke veganistische gerechten die door private chef Mar worden bereid. Ze gebruikt lokale seizoensproducten, veganistisch, glutenvrij en zuivelvrij. Haar liefde en passie in het eten is een waar genot en draagt optimaal bij om rust, reinheid en helderheid te ervaren. Om optimaal profijt te hebben van de zuiverende werking wordt er geen cafeïne en geen alcohol geschonken.

check even in..

Is dit iets voor jou?

Dit is niet voor jou als...
Je een week in de zon wilt liggen en met rust gelaten wilt worden.
Stiekem hoopt dat anderen jouw problemen kunnen oplossen.
Niet bereid bent om in de spiegel te kijken en bloedeerlijk te zijn met jezelf.
Je niet zit te wachten op levensvreugde, je vrij voelen en het leven niet al te serieus nemen.
Je liever doet wat je altijd hebt gedaan en daar wel comfortabel mee bent.
Niet in jezelf wilt investeren qua tijd, energie en geld.
Niet bereid bent om zelf de verantwoordelijkheid te dragen voor jouw leven.
Dit is wel iets voor jou als...
Jezelf een week vertraging en verzachting gunt op het magische Ibiza.
Naar binnen wilt keren, je eigen blokkades wilt overstijgen en diep innerlijk werk wilt doen.
Jouw mindset wilt veranderen en je bewustzijn verder wil verruimen.
Jouw comfort zone wilt verlaten om de vrijheid in jezelf te ontwaken
Een JA voelt om jouw groei en potentie tot een volgend level te activeren.
Een YEAH voelt om de relatie met jezelf te verdiepen, die doorwerkt met anderen.
Je wilt verbinden met like-minded sisters en daarmee de relaties met je dierbaren verder verdiept.

Datum eerstvolgende editie:
voorjaar 2023

Sfeerimpressie

De reis van je hoofd
naar je hart

SelfLove Ibiza Retreat is geen yoga en/of wellness week.
Wel voor vrouwen die de moed hebben om hun hart te openen voor het leven en alles wat daarbij voorbij komt. Ook is het geen karige bedoeling, want we lachen, spelen en genieten met elkaar!

Wil je graag eerst een persoonlijk gesprek, waarin je vragen kunt stellen, kennis kunt maken en meer te weten komt? Dat kan!

Video review

Wat zeggen andere deelnemers

De kracht van zelfliefde

Wat anderen zeggen

Wat mij naar dit retreat bracht is het onderzoeken van mijn diepe verlangens, mijn vrouwelijke energie aandacht geven en het aankijken van emoties die zich in mijn lichaam hadden opgeslagen. Ik wist niet dat het zo bevrijdend zou zijn om angsten en boosheid vanuit mijn diepste zelf los te laten.

Alle zintuigen kregen aandacht en werden vervult. Ik voelde me veilig waardoor ik voluit mee durfde te doen met de oefeningen. De opbouw van het programma, de stilte momenten, het aankijken van pijn en emoties en diepe verlangens. De begeleiding van Saya die oordeelloos en veilig voelde. Het samenzijn met andere vrouwen die op hun eigen manier dingen beleven waar ik van heb kunnen leren. De omgeving waar het plaats vond, zowel het prachtige huis met karakter wat groots voelde en uitnodigde tot groots werken, als ook de natuur eromheen.

Wat ik deze week heb kunnen beleven is erg diep gegaan. Wat ben ik dankbaar dat ik deze week heb mogen beleven met mezelf, met alle begeleiding en met de groep vrouwen op het prachtige eiland Ibiza.

Anita beek

Mijn verlangen om weer lief te zijn voor mezelf heeft me naar dit retreat gebracht. De verbinding tussen de vrouwen en de energie die ik door mijn lichaam voel stromen sinds het retreat heeft de meeste indruk op me gemaakt. Ik kan omgaan met moeilijke situaties als nooit tevoren, ik ben vrij van balast en blij als een kind. Saya heeft mij laten zien hoe het is om kinderlijke vreugde te voelen. Dat het oke is om verdriet en boosheid eruit te gooien, zodat ik het niet bij me hoef blijven te dragen. Saya voelt precies aan wat er nodig is. Een bemoedigend woord, een knuffel, lachen, huilen, dansen of schreeuwen. Er is overal ruimte voor en alles is ok.

Kim Derkx

Ik had dit met niemand anders willen doen dan met Saya. Dat dacht ik tevoren al en werd voor mij bevestigd tijdens en na de retreat. Wat ik voor mezelf heb bereikt is dat ik meer liefde heb voor mezelf,handvaten om innerlijke rust te ervaren, inzichten om met meer liefde naar mijn omgeving te kijken en inzichten om “de mind” minder in de weg van mijn gevoel te laten staan. De manier waarop Saya het retreat heeft geleid, met rust, respect en liefde, de opbouw en inhoud van de week, de inbreng van de danscoach en reiki coach, de omgeving, de vrouwen in de groep, de inbreng van iedereen, maakten de week voor mij tot een ongelooflijke ervaring en hebben heel veel indruk op me gemaakt.

Ine Elt

Waarom SelfLove Ibiza Retreat – Saya’s reis

Ik weet hoe het is om het gevoel te hebben er alleen voor te staan.
Ook ‘hard’ werken en je eigen grenzen niet altijd respecteren.
Mij is bekend hoe zelfkritiek je klein kan houden, waardoor je groei stagneert. Je eigen creaties afkraken en altijd verbeterpunten zien is zonde van je energie. Het maakte mijn leven er niet moeitelozer op.

Als geboren perfectionist had ik nooit gedacht dat ik als ondernemer een eigen business zou leiden, mensen zou begeleiden in transformatie en laat staan dat ik retreats op Ibiza zou faciliteren.
Dat alles klonk voor mijn mind écht te mooi om waar te zijn. Ik vond mezelf gewoonweg niet goed genoeg en het ook niet waard. Daar kwam bij dat ik geen fouten wilde maken en daarmee mezelf behoorlijk klein hield (ik ben ook maar 1.63m ;-))

Je bent niet gemaakt om altijd ‘aan’ te staan, regelmatig een overactief hoofd te ervaren en jezelf te bewijzen. Je bent ook niet gemaakt om te leven voor anderen, in plaats van jezelf. Je bent gemaakt voor zoveel meer. Ik geloof dat je gemaakt bent om jouw pijn om te zetten in wijsheid en kracht.

Je bent gemaakt om je verlangens te realiseren, om te genieten van je leven en je écht te verbinden met anderen.

“Deze diepe innerlijke verbinding aangaan met jezelf is de mooiste verbinding die er is”

Dagschema Retreat

Zondag
Maandag t/m vrijdag
Zaterdag

Meest gestelde vragen

Wat maakt dit retreat anders dan andere retreats?
Voor wie is dit retreat en waarom?
Wat ga ik merken aan mezelf als deelnemer?
Hoe ziet een dagprogramma eruit: wat gaan we zoal doen?
Kan ik samen met andere deelneemsters naar Ibiza reizen?
Mag ik in delen betalen?
Wat als ik twijfels of vragen heb?
6-daags retreat

Self Love Ibiza Retreat
voorjaar 2023

Als je helemaal tot hier bent door gescrold, dan vertrouw ik erop dat er iets in jou voelt dat de weg naar binnen voor jou het antwoord is, anders zou je hier niet zijn. Tegelijkertijd zal er waarschijnlijk een stemmetje zijn vol met twijfels, die zich afvraagt of je dit niet gewoon moet laten zitten of een andere keer moet gaan doen. Herkenbaar?

‘Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong’
~ Mandy Hale

Enerzijds willen we zo graag in ons volle potentieel stappen, ons vrij voelen en doen waar we voor gemaakt zijn. Anderzijds zijn we ook bang voor onze eigen grootsheid en hebben we een stemmetje die je graag wilt houden waar je bent. Want dat is zo lekker veilig/comfortabel.

Alleen zit je groei niet in comfortabel zijn.
Dat gaat zelfs pijn doen.
Groei zit in dingen die je spannend vindt, that is where the magic happens!

Die verandering zit hem in het luisteren naar de stem van je intuïtie, die jou ergens naartoe leidt en daar vervolgens naar handelen. Ervoor kiezen. En de stem van je ego die je klein en veilig wilt houden vriendelijk bedanken, zodat jij jezelf toestemming kan geven.

Lieve vrouw,

gaat dit jouw stap zijn naar je eigen beste vriendin worden, waarbij jij kiest om het stemmetje dat komt uit angst te laten voor wat het is? Dan verwelkom ik je heel graag op Ibiza, bij Self Love Retreat.