Selflove
Ibiza Retreat

Kom los van niet (goed) genoeg
Stevig op jouw krachtplek in je familiesysteem lacht het leven je toe.

De ultieme reis naar zelfliefde 13 t/m 19 okt. 2024
Ontwaak innerlijke kracht, bevrijd levensvreugde en bloei met familieopstellingen.

Fill your own cup to
show up big time for others

Je staat in het dagelijkse leven en in je werk of ondernemerschap AAN voor anderen. Je (h)erkent de valkuil dat je je over-verantwoordelijk voelt voor het welzijn van de mensen om je heen en je vraagt daarbij het uiterste van jezelf. Je verlangt diep van binnen naar meer ruimte voor jou, naar vrijheid, levensvreugde en de innerlijke stabiliteit om het jezelf langdurig goed te laten gaan.

Wanneer je hebt geleerd om je aan te passen ten dienste van anderen, dan kan het gevolg zijn dat speelsheid, vrijheid, spontaniteit en onbevangenheid op de tweede plek staan. Je geeft daarmee je levenskracht weg en raakt energetisch uit balans.

➳ Het leven lacht je toe als het je lukt je eigen plek in te nemen in je familiesysteem. Waar sta jij?

Het lot van ons gezin, onze (voor)ouders en onze familie hebben een veel grotere invloed op ons leven dan we vaak beseffen. Je familiesysteem is de bron waar jij vandaan komt: jouw wortels. En vaak hebben we niet door hoe dit onze dagelijkse keuzes beïnvloed.

Jouw systemische krachtplek innemen ligt aan de basis om het jezelf goed te laten gaan. Vanuit jouw krachtplek in je familiesysteem kun je de natuurlijke overvloedige stroming van het leven ontvangen.

Wil jij je onderdompelen in een bad van levensvreugde op magisch Ibiza?
SelfLove Ibiza Retreat laat jou dieper thuiskomen in jezelf.

Ibiza retreat

Verdiep de relatie
met jezelf

Saya is met haar team deze 6 dagen volledig toegewijd aan jou, vanuit deskundigheid, veiligheid en respect. De locatie, omgeving, voeding, begeleiding is gericht op onderstaande vijf pijlers:

Mentaal

Je leert te doorzien wat je mind aan strategieën heeft, op een manier die bevrijdend werkt en innerlijke rust en kracht geven. Je ontvangt & creëert zelfinzichten, die de vervolgstappen die je wilt zetten helder maken.

Fysiek

Je ervaart wat het betekent om met het grootste deel van je aandacht in je lichaam te zijn, hoe het is om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te luisteren naar de signalen van intuïtie en lichaam. Heling en bevrijding: je voelt je meer verbonden met het hier en nu.

Emotioneel

Je laat blokkades los en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. Familieopstellingen worden ook wel 'Sjamanisme van het Westen' genoemd. De Oosterse en Westerse rituelen kun je blijvend toepassen na dit retreat. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

Spiritueel

Je groeit naar een hogere laag van bewustzijn: je leert je te laten bewegen door het leven. Door op je juiste plek in je familiesysteem te staan, pak je de stroming van het leven zoals ze bedoeld is voor jou. Ook komen diepere verlangens aan het licht, als kompas voor verdere keuzes. Je raakt onbevangen in wat het leven voor jou in petto heeft.

Energetisch

Je bevindt je deze week in een inspirerende omgeving, waar je offline bent, samen met gelijkgestemden. Op energetisch niveau wordt disbalans in balans gebracht: blokkades die lichamelijk opgeslagen zijn, worden geheeld en creëert ruimte in jezelf. Je laat los wat niet meer dient en ontwaakt jouw sparkle en liefde voor het leven.

Wil jij..
loskomen van niet-goed genoeg en streven naar meer, beter, groter?
innerlijke stabiliteit ervaren en standvastig op je eigen intuïtie vertrouwen?
jezelf bevrijden van blokkades en lasten die niet bij jou horen?
loskomen van je best doen en volledig je eigen (speel)ruimte innemen?
verwachtingen van anderen loslaten die maken dat je je spontaniteit en vrijheid verliest?
(te hoge) eisen en verwachtingen die je stelt aan jezelf achter je laten?
liefdevol én krachtig grenzen kunnen stellen in je werk en leven?

Dan is SelfLove Ibiza Retreat
op jouw lijf geschreven!

Reviews

Wat anderen zeggen over het retreat

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Being unapologetically me: dat is gelukt en had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik ben gaan ervaren dat zelfliefde niet gaat over naar het licht en liefde toe te bewegen, gaat niet alleen over fladderen in een mooie witte jurk, gaat niet alleen over genieten van het nu, gaat zelfs niet alleen over jezelf mooi, sensueel en lief vinden. Zelfliefde gaat over diep innerlijk schaduwwerk, over aankijken van de diepste krochten van je ziel, van dit leven en vele levens daarvoor.
Mijn hart loopt over van dankbaarheid dat ik een vette JA voelde, dat Saya vanaf het eerste moment voor mij een veilige bedding heeft gecreëerd. Zonder de 'aanmoediging' ofwel uitnodiging van Saya tijdens alle aspecten van het retreat had ik mezelf niet toegestaan zo diep te gaan. Ik voelde me veilig en dat is wat mij betreft het aller aller belangrijkste van een retreat en van een facilitator.

Marijke Krekels

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Ik heb mijzelf weer gezien, in alle liefde, kwetsbaarheid en vrouwelijke kracht.
Mijn verlangen om een pijnlijke periode uit mijn leven af te sluiten bracht mij naar Saya's retreat op Ibiza. Hoewel mijn hoofd vond dat ik genoeg zelfliefde had, gaf mijn hart een ander signaal af. Ondanks het feit dat ik mijn hele leven probeerde om groepen te vermijden, heb ik mij verwonderd over de diepe zielsconnectie die onze groep vrouwen verbond. Elkaars transformatie zien is toch wel één van de mooiste dingen die er in het leven bestaan. Het aangaan van mijn pijnpunten, weerstanden en verzet leverden telkens weer een nieuwe opruiming in mijn binnenste. En na de opruiming weer nieuwe ruimte voor diepe liefde. Overgave en omarming was mijn thema. De veiligheid die Saya weet te creëren biedt voor mij het juiste platform om het aan te gaan. Diepe dankbaarheid en een groot verlangen om uit te delen wat ik hier heb ontvangen vervullen mij. Ik heb mijzelf weer gezien, in alle liefde, kwetsbaarheid en vrouwelijke kracht. I love me!️

Adriënne Harskamp

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Een deep dive in mezelf, door meerdere lagen gegaan en bovenal mijn kindpijnen aangekeken.

Vol overgave nam ik deel aan Saya's retreat op Ibiza. Ik kan in woorden amper uitdrukken wat dit met mij gedaan heeft. Lieve Saya, wat doe jij dit fantastisch en liefdevol! Ik heb grote bewondering voor jou en hoe je dit faciliteert. Ik ben ontzettend dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent, en mij hebt laten zien en voelen wat selflove is.

Wendy Peeters

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Ik wil elke vrouw aanraden om deze prachtige reis samen met Saya te maken. Voel je vrij, vrouwelijk en krachtig en zeg JA tegen jezelf! De knoop die ik altijd bij me droeg, kon eindelijk gehoord worden. De verzachting die ik van binnen heb gevoeld en nog steeds voel, is me alles waard. Saya is een pure, warme en bijzondere vrouw. Het is een gevoel van thuiskomen. Saya heeft op meerdere pijnknoppen gedrukt en dat was meer dan nodig. Ik ben Saya eeuwig dankbaar voor de uitnodiging om naar Ibiza te komen en zal deze reis zeker nog eens maken.
De verbinding die ik voel met de andere vrouwen, de liefde die wij dagelijks met elkaar delen na het retreat is mij zoveel waard. De rust, liefde en vooral begrip die ik meeneem vanuit Ibiza naar Nederland is iets wat ik dagelijks blijf creëren.

Sem de Jong

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Voor mij een week om nooit meer te vergeten! Waar ik verandering in wilde brengen was mijn perfectionisme: alles altijd maar goed willen doen, tot in de puntjes. Geen fouten willen maken, bang om te falen. JA zeggen tegen anderen om ze niet te kwetsen en hierdoor NEE zeggen tegen mezelf. Wat ik gerealiseerd heb door deze retraite, is vaker voor mezelf kiezen, door JA te zeggen tegen mezelf! Doen waar ik gelukkig van word, ongeacht wat anderen hiervan zullen vinden. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Wauw, het totaalplaatje van dit retreat klopte helemaal. Ik kan het echt alle vrouwen aanraden die er over na zitten te denken. Het team was echt fantastisch en de omgeving was ook zo ontzettend mooi. Alles klopte gewoon!

Imke Jacobs

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Het meest waardevol was dat ik het stemmetje in mijn hoofd dat me vertelde dat ik niet goed genoeg was, mocht loslaten. Ik had de laatste tijd veel onrust, merkte dat ik moe was en over mijn grenzen heen ging. Ik besloot dat ik tijd voor mezelf wilde en alleen op vakantie wilde gaan. Behalve de prachtige omgeving en de mooie finca, ben ik onder de indruk van de inzichten die ik heb gekregen gedurende deze week en de kracht van de groep met vrouwen die meededen. Dit retreat heeft mij heel veel ruimte gegeven. Ik ervaar meer rust, ben meer aanwezig in het nu. Ik raad iedere vrouw aan om dit aan zichzelf cadeau te doen.

Marloes Badenbroek

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Het is niet te beschrijven wat dit SelfLove Retreat heeft gedaan, heeft aangeraakt en in beweging heeft gezet. Ik heb mogen voelen dat ik helemaal oké ben zoals ik ben, dat ik net zo waardevol ben als ieder ander en me niet beter voor hoef te doen dan ik ben. Ik heb diepe emoties mogen doorvoelen, die voor mijn gevoel al heel lang 'opgesloten' zaten in mijn lijf. En ik heb ingezien dat ik mijn eigen keuzes mag maken, zonder beïnvloed de worden door een ander of rekening te houden met een ander. Heel veel dankbaarheid en liefde voor jullie: samen vormen jullie een topteam, waardoor vrouwen echt zelfliefde ervaren. Ik ben intens dankbaar voor alles wat er gebeurd is, ook al moest ik af en toe door de (enorme) weerstand heen.

Suze Hoekstra

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

De onvoorwaardelijke liefde & verbondenheid die je in een groep kan en mag ervaren: goud waard! Dat stijgt ver boven het ego uit. Puurheid! Het meest waardevol voor mij was dat ik mijn innerlijke pijn mocht aankijken en verzachten.
Saya is enorm krachtig in het verwoorden van een situatie, hoe kijk je er naar, wat voel je en laat dat er zijn. Je voelt je gesteund in jouw eigen innerlijke proces en helpt je om je de weg te wijzen naar zelfontwikkeling.

ONS TEAM

Meet the team

Saya is de facilitator van SelfLove Ibiza Retreat. Met 14 jaar ervaring in coaching, bewustzijnsontwikkeling, familiesystemen, transformatieprogramma’s bezit ze een stevige basis om de meest vrije en trouwe versie van jezelf te laten ontwaken. Saya lééft dit werk en met haar levensinstelling, deskundigheid en liefde voor het leven heeft ze een aanstekelijke werking.
Deelnemers komen voor haar scherpte, lichtheid, daadkracht, levensvreugde en omarmen daarmee hun eigen unieke & krachtige energie.

Saya SPRAFKE

Conchita is deze week gastvrouw en met haar aardse moeder energie zal je je snel thuis voelen. Je leert luisteren naar de taal van je lijf. In haar Yin- en Yang-yogalessen laat ze zich leiden door haar intuïtie en nodigt ze jou uit om te ontspannen en in zachtheid met je lichaam bezig te zijn. Je ervaart een diepere verbinding met jouw natuur. Terug naar je kern van waaruit jij je dromen en je hart mag volgen. Uit je hoofd ~ in je lijf: voelen wie jij diep van binnen bent. Je ervaart na haar sessies meer rust, ontspanning en helderheid in jezelf.

Conchita Hermsen

Met Mariska als jullie privéchef tijdens dit retreat, proef je de liefde in iedere hap. Tijdens onze maaltijden voed je jezelf op verschillende niveaus en ervaar je dat eten (weer) een feestje mag zijn, genieten met een hoofdletter G. Haar kookstijl is geworteld in een plantaardige basis met aanvullende vegetarische elementen - puur, zoals de natuur het bedoeld heeft. Met haar positiviteit, enthousiasme en liefde voor het leven vind je Mariska in het hart van het huis, de keuken. Jouw lijf wordt hier heel blij van!

Mariska schutten

Hier gaat je innerlijke kind gegarandeerd van smullen!

Paul - tevens liefdespartner van Saya - is Outdoor Activity guide en neemt je tijdens twee uitstapjes mee naar de meest mooie plekken van Ibiza's ruige natuur.
De routes lopen langs stranden, cliffs, bergtoppen en
adembenemende uitzichten. And if you feel like it…. een plons in de zee. Je ervaart dat deze outdoor activiteiten
goed aanvullen op het innnerlijk werk. Lekker spelen in de natuur en laat het kind in je los. Fysiek wordt je uitgedaagt,
maar hier ligt niet de nadruk op. Paul zorgt voor uitdagende tours op een veilige manier.

Hey Life, Let's Play!

Paul van Dijck

Levensgenieter, ben jij:

 • Kritisch en vaak hard voor jezelf?
 • Gefocust op dingen buiten jezelf en verlies je jezelf daar wel eens in?
 • Geneigd de lat voor jezelf hoog te leggen?
 • Zo nu en dan over-verantwoordelijk voor het welzijn voor anderen?
 • Geneigd te over-geven en jezelf te overvragen?
 • Iemand die zichzelf vaker vergelijkt met anderen?
 • Geneigd jezelf klein te maken en op de achtergrond te blijven?

Wat je krijgt:

Incl.
- 6 nachten in een 2-persoonskamer met eigen badkamer
- Je eigen familieopstelling over jouw vraagstuk/thema
- 3 keer per dag met liefde bereide maaltijden
- Fruit, healthy lekkernijen, thee en water
- Alle workshops, tours en sessies in het programma
- Werkboek Retreat Yourself ter integratie & nazorg

Excl.
- Vluchten van/naar Ibiza Airport
- Transfers van/naar retreat-locatie (huurauto wordt aangeraden)

Wat ervaar je na SelfLove Ibiza Retreat:

 • Het leven werkt voor jou, in plaats dat jij moet werken om te leven.
 • Levensvreugde is je natuurlijke staat: het is wie jij bent.
 • Je kiest voor wat jouw hart je ingeeft.
 • Stevig op jouw krachtplek in je familiesysteem.
 • Je durft daadkrachtig te blijven staan voor je ware verlangens.
 • Ontvankelijk en open om het leven te ontvangen: de rem is ervanaf.
 • Glinsterende ogen, genietend van de 'kleine' dingen in je leven.
 • Dat je belasting niet verder doorgeeft aan je kinderen.
 • Je staat jezelf toe om 100% je authentieke meest stralende zelf te zijn.
 • Gedachten hebben nauwelijks meer invloed op je: je ervaart een diepe rust, stevigheid, levensvreugde en voelt je empowered.

Locatie

Toen ik dit huis zag, was ik meteen verliefd! Een typisch Ibiziaanse Finca op 2 minuten rijden van het berg-dorpje San Miguel. Het grenst aan een vallei, heeft veel hoekjes om jezelf terug te trekken en de energie voelt vredig en kalm. De tuin staat vol met cactussen, palmbomen en bloemen in alle kleuren die je maar kan voorstellen.

Het zwembad (4,5x9m) is groot en heeft een aparte jacuzzi.
Rondom het zwembad staan diverse bali-bedden en ligstoelen met comfortabele kussens. Iedere slaapkamer is voorzien van airconditioning, hebben heerlijke 1-persoonsbedden en eigen badkamer.

Heerlijke vegetarische maaltijden

Kleurrijk, smaakvol en lokale ingrediënten: deze week voedt en reinig je je lichaam en geest met de heerlijke vegetarische gerechten die door privé chef Mariska worden bereid.

Mariska kookt vanuit een plantaardige basis met aanvullende vegetarische elementen - puur, zoals de natuur het bedoeld heeft. Haar liefde en passie in het eten is een waar genot en draagt optimaal bij om rust, reinheid en helderheid te ervaren. Om optimaal profijt te hebben van de zuiverende werking wordt er geen cafeïne en geen alcohol geschonken.

check even in..

Is dit iets voor jou?

Dit is niet voor jou als...
Je niet resoneert met wat er omschreven staat onder 'Dit is wel iets voor jou als…' Deze retraite is niet voor iedereen: het vraagt een toegewijde blik aan zelfonderzoek.
Je mentale gezondheidsklachten ervaart die je dagelijkse doen en laten beperken. Deze week is geen therapie, mocht je symptomen ervaren waar je onder lijdt, raden we je aan een therapeut/dokter te benaderen.
Je niet open staat voor verandering en liever niet in de spiegel kijkt.
Niet zit te wachten op levensvreugde, je vrij voelen en het leven niet al te serieus nemen.
Je liever blijft doen wat je altijd hebt gedaan en daar wel comfortabel in bent.
Niet in jezelf wilt investeren qua tijd, energie en geld.
Niet bereid bent om in je leiderschap te stappen en niet zit te wachten om emotioneel volwassen te worden.
Dit is wel iets voor jou als...
Je de roep van je hart voelt om het jezelf goed te laten gaan en bereid bent om daarvoor je schaduw aan te kijken.
Je bereid bent om naar binnen te keren om healingswerk te doen, waarmee je je blokkades ontstijgt en belastende (familie)patronen loslaat.
Je gecommitteerd bent aan groei, bewustzijn en in integriteit wilt leven.
Jouw comfort-zone wilt oprekken, met als winst om een meer gebalanceerd, krachtig en zelftwaardig leven te leiden.
Een JA voelt om jouw bewustzijn, je groei en potentie tot een volgend level te activeren.
Een YEAH voelt om de relatie met jezelf te verdiepen, die doorwerkt met anderen.
Je wilt verbinden met like-minded reizigers, die net als jij toegewijd zijn aan groei en een vervuld leven leiden.

Data SelfLove Ibiza Retreat
13 t/m 19 okt. 2024

Prijs: € 2997,-
Betalen in termijnen mogelijk
Factuur is zakelijk aftrekbaar als professionele training

Sfeerimpressie

Zelfliefde als fundament
van je leven

SelfLove Ibiza Retreat is geen wellness of yoga-week.
Wel voor de zelfbewuste man of vrouw die honger heeft naar innerlijk zelfonderzoek.
Dit is voor jou als je verlangt dieper thuis te komen bij zichzelf, je hart wil openen voor het leven, vanuit daadkracht, spontaniteit, authenticiteit en onbevangenheid.
Deze week is geen karige bedoeling, want we lachen, spelen en genieten met elkaar!

Wil je graag eerst een persoonlijk gesprek, waarin je vragen kunt stellen, kennis kunt maken en meer te weten komt? Je bent van harte welkom! Vraag een match-gesprek met Saya aan.

Video review

Wat zeggen andere deelnemers

De kracht van zelfliefde

Wat anderen zeggen

Wat mij naar dit retreat bracht is het onderzoeken van mijn diepe verlangens, mijn vrouwelijke energie aandacht geven en het aankijken van emoties die zich in mijn lichaam hadden opgeslagen. Ik wist niet dat het zo bevrijdend zou zijn om angsten en boosheid vanuit mijn diepste zelf los te laten.

Alle zintuigen kregen aandacht en werden vervult. Ik voelde me veilig waardoor ik voluit mee durfde te doen met de oefeningen. De opbouw van het programma, de stilte momenten, het aankijken van pijn en emoties en diepe verlangens. De begeleiding van Saya die oordeelloos en veilig voelde. Het samenzijn met anderen die op hun eigen manier dingen beleven waar ik van heb kunnen leren. De omgeving waar het plaats vond, zowel het prachtige huis met karakter wat groots voelde en uitnodigde tot groots werken, als ook de natuur eromheen.

Wat ik deze week heb kunnen beleven is erg diep gegaan. Wat ben ik dankbaar dat ik deze week heb mogen beleven met mezelf, met alle begeleiding en met de groep op het prachtige eiland Ibiza.

Anita beek - psychomotorisch therapeut

Mijn verlangen om weer lief te zijn voor mezelf heeft me naar dit retreat gebracht. De verbinding tussen de vrouwen en de energie die ik door mijn lichaam voel stromen sinds het retreat heeft de meeste indruk op me gemaakt. Ik kan omgaan met moeilijke situaties als nooit tevoren, ik ben vrij van balast en blij als een kind. Saya heeft mij laten zien hoe het is om kinderlijke vreugde te voelen. Dat het oke is om verdriet en boosheid eruit te gooien, zodat ik het niet bij me hoef blijven te dragen. Saya voelt precies aan wat er nodig is. Een bemoedigend woord, een knuffel, lachen, huilen, dansen of schreeuwen. Er is overal ruimte voor en alles is ok.

Kim Derkx - Email marketing expert

Ik had dit met niemand anders willen doen dan met Saya. Dat dacht ik tevoren al en werd voor mij bevestigd tijdens en na de retreat. Wat ik voor mezelf heb bereikt is dat ik meer liefde heb voor mezelf,handvaten om innerlijke rust te ervaren, inzichten om met meer liefde naar mijn omgeving te kijken en inzichten om “de mind” minder in de weg van mijn gevoel te laten staan. De manier waarop Saya het retreat heeft geleid, met rust, respect en liefde, de opbouw en inhoud van de week, de inbreng van de danscoach en reiki coach, de omgeving, de vrouwen in de groep, de inbreng van iedereen, maakten de week voor mij tot een ongelooflijke ervaring en hebben heel veel indruk op me gemaakt.

Ine Elt - manager zorg

Over Saya

"Van opgroeien in een milieu met verslaving, geweld en trauma naar een hartgedragen bedrijf en vrij leven op Ibiza”, dat is in een notendop de reis die ik de afgelopen 14 jaar heb afgelegd.

De dood van mijn alcoholverslaafde vader toen ik 23-jaar was heeft me aangemoedigd 'het leven te nemen'. Als people-pleaser voelde ik me over-verantwoordelijk voor de zorg van anderen. Nu weet ik dat ik vooral mijn ouders probeerde te redden en erkenning en bestaansrecht zocht. Mijn leven veranderde radicaal toen ik op mijn eigen stevige krachtplek kwam te staan d.m.v. familieopstellingen. Dit leidde o.a. tot verhuizen naar Ibiza.

Met 14 jaar ervaring in coaching, bewustzijnsontwikkeling, trauma-healing en 8 jaar ondernemerschap heb ik duizenden mensen laten ervaren dat levensvreugde ontstaat door volmondig JA-zeggen tegen het leven. Niet meer wegkijken van ongemak, maar jezelf liefdevol dragen op jouw krachtplek in je leven.

Ik weet als geen ander dat het nooit te laat is voor een gelukkige jeugd. Als familieopsteller en specialist in innerlijk kind heling begeleid ik je naar emotionele volwassenheid en een authentieke verbinding met jezelf.

SelfLove Ibiza Retreat is de plek waar jij in verbinding komt met je eigen krachtbron: de bron van het leven.

“Deze diepe innerlijke verbinding aangaan met jezelf is de mooiste verbinding die er is”

Globaal dagschema

Zondag
Maandag t/m vrijdag
Zaterdag

Meest gestelde vragen

Wat maakt dit retreat anders dan andere retreats?
Voor wie is dit retreat en waarom?
Wat ga ik merken aan mezelf als deelnemer?
Hoe ziet een dagprogramma eruit: wat gaan we doen?
Kan ik samen met andere deelnemers reizen?
Moet ik ondernemer zijn?
Wat als ik twijfels of vragen heb?
6-daags retreat

13 t/m 19 oktober 2024
Beperkte plaatsen vrij

Als je helemaal tot hier bent door gescrold, dan vertrouw ik erop dat er iets in jou voelt dat de weg naar binnen voor jou het antwoord is, anders zou je hier niet zijn. Tegelijkertijd zal er waarschijnlijk een stemmetje zijn vol met twijfels, die zich afvraagt of je dit niet gewoon moet laten zitten of een andere keer moet gaan doen. Herkenbaar?

‘Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong’
~ Mandy Hale

Enerzijds willen we zo graag in ons volle potentieel stappen, ons vrij voelen en doen waar we voor gemaakt zijn. Anderzijds zijn we ook bang voor onze eigen grootsheid en hebben we een stemmetje die je graag wilt houden waar je bent. Want dat is zo lekker veilig/comfortabel.

Alleen zit je groei niet in comfortabel zijn.
Dat gaat zelfs pijn doen.
Groei zit in dingen die je spannend vindt, that is where the magic happens!

Die verandering zit hem in het luisteren naar de stem van je intuïtie, die jou ergens naartoe leidt en daar vervolgens naar handelen. Ervoor kiezen. En de stem van je ego die je klein en veilig wilt houden vriendelijk bedanken, zodat jij jezelf toestemming kan geven.

Lief mens,

gaat dit jouw stap zijn naar de leider die je bént, waarbij jij kiest om het stemmetje dat komt uit angst te laten voor wat het is? Dan verwelkom ik je heel graag op Ibiza, bij SelfLove Ibiza Retreat.