Coaches Retreat Ibiza

Voor Coaches, Trainers & Facilitators
Is het tijd om jezelf deze transformatieve reis naar binnen te gunnen, zodat je volledig “JA” kunt zeggen tegen jezelf én tegen het leven?

6 dagen Ibiza magic: 7 t/m 13 mei 2023
Coaches Retreat ga je voelen in al je vezels.

Fill your own cup to
show up big time for others

Wanneer je je werk hebt gemaakt van AAN staan voor anderen, bestaat de kans dat je je over-verantwoordelijk voelt voor andermans resultaten en welzijn. Als je in je dagelijks leven ook nauw afgestemd bent op dierbaren, kan het gevolg zijn dat je gaat over-geven, en/of gaat pleasen. Het ligt op de loer dat er disbalans ontstaat in geven en ontvangen.

Wanneer empathie en betrokken zijn bij anderen je tweede natuur is, dan bestaat de kans dat je uit contact raakt met jouw eigen behoeften, je passies, je gevoel van vrijheid, spontaniteit en onbevangenheid. In essentie laat je het jezelf daarmee niet goed gaan. Overmatig rekening houden met de wensen en verwachtingen van anderen en je eigen kracht verliezen is dan een mogelijk gevolg. Daarmee kan de stroming van het leven zoals voor jou bedoeld is geblokkeerd raken.

Dan is het belangrijk om jezelf los te maken van wie je dénkt te moeten zijn. Je eigen krachtplek innemen en trouw zijn aan jezelf gaat nooit ten koste van anderen: het is van levensbelang om je eigen cup te vullen.

In het dagelijks leven is dit niet vanzelfsprekend en ook geen comfortabele weg: daarom is het waardevol om dit onder kundige begeleiding te doen. Saya's Coaches/Facilitators Retreat geeft jou de stevige bedding in jezelf, die nodig is om als coach, trainer & facilitator werkelijk effectief te kunnen zijn en om een verschil te maken in het leven van de mensen waar je mee leeft en werkt.

➳ Het leven lacht je toe als het je lukt je eigen plek in te nemen in je familiesysteem. Waar sta jij?

Jouw plek in je familiesysteem
Het lot van ons gezin, onze (voor)ouders en onze familie hebben een veel grotere invloed op ons leven dan we vaak beseffen. Tijdens het innerlijk schaduwwerk, emotional release en de familieopstellingen die we tijdens Self Love Coaches/Facilitators Retreat doen, krijg je inzicht in de dynamiek van jouw familie. De combi van retraite én training maakt dat je oude patronen doorbreekt en lasten loslaat die niet bij jou horen. Je komt in contact met je ware essentie als vrouwelijk leider en gaat leven vanuit meer authenticiteit in persoonlijke en professionele relaties in je leven.

Als je je als coach en facilitator bewust bent dat de impact die je op anderen hebt álles te maken heeft met hoe jij je verhoudt tot jezelf, dan ligt jouw krachtplek innemen aan de basis om het jezelf goed te laten gaan. Vanuit jouw krachtplek in je familiesysteem kun je de natuurlijke stroming van het leven ontvangen. En datgene wat tot je wil komen kan jou bereiken.

Coaches/Facilitators Retreat op Ibiza draait om je authentieke en krachtige zelf zijn en in je leven doen wat je het allerliefste doet. Wanneer je onbevangen, vrij, vreugdevol en krachtig in je eigen centrum staat, lukt het je meer om je door het leven te laten bewegen, in plaats dat dingen onnodig veel moeite kosten.

Dompel jezelf 6 dagen onder in de magie van Ibiza, samen met like-minded Coaches.

Ibiza retreat

Verdiep de relatie
met jezelf

Saya Sprafke is met haar team deze 6 dagen volledig toegewijd aan jou, vanuit liefde, veiligheid en respect. De locatie, omgeving, voeding, begeleiding is gericht op onderstaande vijf pijlers:

Mentaal

Je leert te doorzien wat je mind aan strategieën heeft, op een manier die bevrijdend werkt en je innerlijke rust en kracht brengt. Je ontvangt & creëert nieuwe zelfinzichten, die de vervolgstappen die je wilt zetten helder maken

Fysiek

Je ervaart wat het betekent om met het grootste deel van je aandacht in je lichaam te zijn, hoe het is om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te luisteren naar de signalen van je lichaam. De processen zullen helend en bevrijdend werken, zodat je in het hier en nu kunt verblijven.

Emotioneel

Je laat blokkades los en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. Familieopstellingen worden ook wel 'Sjamanisme van het Westen' genoemd. De Oosterse en Westerse rituelen kun je blijvend toepassen na dit retreat. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

Spiritueel

Je groeit naar een hogere laag van bewustzijn: je leert je te laten bewegen door het leven zelf. Door op je juiste plek in je familiesysteem te staan, pak je de stroming van het leven zoals het bedoeld is voor jou. Ook komen diepere verlangens aan het licht, die jou de weg wijzen naar je gewenste toekomstbeeld, wat het leven voor jou in petto heeft.

Energetisch

Je bevindt je deze week in een nieuwe omgeving, waar je offline bent, samen met like-minded souls. Op energetisch niveau wordt disbalans in balans gebracht: blokkades die lichamelijk opgeslagen zijn, worden geheeld en creëert ruimte in jezelf. Je heelt jezelf, laat los wat niet meer dient en ontwaakt jouw sparkle en liefde voor het leven.

Wil jij..
loskomen van het streven naar meer, beter, groter?
standvastig op je eigen intuïtie vertrouwen?
jezelf bevrijden van lasten die niet bij jou horen?
loskomen van het je best doen, streven naar beter en volledig je eigen ruimte durven innemen?
verwachtingen van anderen loslaten die maken dat je je gevoel van vrijheid verliest?
(te hoge) eisen en verwachtingen die je stelt aan jezelf (en aan anderen) loslaten?
liefdevol én toch krachtig grenzen kunnen stellen als het nodig is?

Dan is Coaches Retreat
op jouw lijf geschreven!

Reviews

Wat anderen zeggen over het retreat

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Being unapologetically me: dat is gelukt en had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik ben gaan ervaren dat zelfliefde niet gaat over naar het licht en liefde toe te bewegen, gaat niet alleen over fladderen in een mooie witte jurk, gaat niet alleen over genieten van het nu, gaat zelfs niet alleen over jezelf mooi, sensueel en lief vinden. Zelfliefde gaat over diep innerlijk schaduwwerk, over aankijken van de diepste krochten van je ziel, van dit leven en vele levens daarvoor.
Mijn hart loopt over van dankbaarheid dat ik een vette JA voelde, dat Saya vanaf het eerste moment voor mij een veilige bedding heeft gecreëerd. Zonder de 'aanmoediging' ofwel uitnodiging van Saya tijdens alle aspecten van het retreat had ik mezelf niet toegestaan zo diep te gaan. Ik voelde me veilig en dat is wat mij betreft het aller aller belangrijkste van een retreat en van een facilitator.

Marijke Krekels

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Ik heb mijzelf weer gezien, in alle liefde, kwetsbaarheid en vrouwelijke kracht.
Mijn verlangen om een pijnlijke periode uit mijn leven af te sluiten bracht mij naar het Self Love retreat op Ibiza. Hoewel mijn hoofd vond dat ik genoeg zelfliefde had, gaf mijn hart een ander signaal af. Ondanks het feit dat ik mijn hele leven probeerde om groepen te vermijden, heb ik mij verwonderd over de diepe zielsconnectie die onze groep vrouwen verbond. Elkaars transformatie zien is toch wel één van de mooiste dingen die er in het leven bestaan. Het aangaan van mijn pijnpunten, weerstanden en verzet leverden telkens weer een nieuwe opruiming in mijn binnenste. En na de opruiming weer nieuwe ruimte voor diepe liefde. Overgave en omarming was mijn thema. De veiligheid die Saya weet te creëren biedt voor mij het juiste platform om het aan te gaan. Diepe dankbaarheid en een groot verlangen om uit te delen wat ik hier heb ontvangen vervullen mij. Ik heb mijzelf weer gezien, in alle liefde, kwetsbaarheid en vrouwelijke kracht. I love me!️

Adriënne Harskamp

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Een deep dive in mezelf, door meerdere lagen gegaan en bovenal mijn kindpijnen aangekeken.

Vol overgave nam ik deel aan Selflove retreat op Ibiza. Ik kan in woorden amper uitdrukken wat dit met mij gedaan heeft. Lieve Saya, wat doe jij dit fantastisch en liefdevol! Ik heb grote bewondering voor jou en hoe je dit faciliteert. Ik ben ontzettend dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent, en mij hebt laten zien en voelen wat Selflove is.

Wendy Peeters

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Ik wil elke vrouw aanraden om deze prachtige reis samen met Saya te maken. Voel je vrij, vrouwelijk en krachtig en zeg JA tegen jezelf! De knoop die ik altijd bij me droeg, kon eindelijk gehoord worden. De verzachting die ik van binnen heb gevoeld en nog steeds voel, is me alles waard. Saya is een pure, warme en bijzondere vrouw. Het is een gevoel van thuiskomen. Saya heeft op meerdere pijnknoppen gedrukt en dat was meer dan nodig. Ik ben Saya eeuwig dankbaar voor de uitnodiging om naar Ibiza te komen en zal deze reis zeker nog eens maken.
De verbinding die ik voel met de andere vrouwen, de liefde die wij dagelijks met elkaar delen na het retreat is mij zoveel waard. De rust, liefde en vooral begrip die ik meeneem vanuit Ibiza naar Nederland is iets wat ik dagelijks blijf creëren.

Sem de Jong

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Voor mij een week om nooit meer te vergeten! Waar ik verandering in wilde brengen was mijn perfectionisme: alles altijd maar goed willen doen, tot in de puntjes. Geen fouten willen maken, bang om te falen. JA zeggen tegen anderen om ze niet te kwetsen en hierdoor NEE zeggen tegen mezelf. Wat ik gerealiseerd heb door deze retraite, is vaker voor mezelf kiezen, door JA te zeggen tegen mezelf! Doen waar ik gelukkig van word, ongeacht wat anderen hiervan zullen vinden. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Wauw, het totaalplaatje van dit retreat klopte helemaal. Ik kan het echt alle vrouwen aanraden die er over na zitten te denken. Het team was echt fantastisch en de omgeving was ook zo ontzettend mooi. Alles klopte gewoon!

Imke Jacobs

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Het meest waardevol was dat ik het stemmetje in mijn hoofd dat me vertelde dat ik niet goed genoeg was, mocht loslaten. Ik had de laatste tijd veel onrust, merkte dat ik moe was en over mijn grenzen heen ging. Ik besloot dat ik tijd voor mezelf wilde en alleen op vakantie wilde gaan. Behalve de prachtige omgeving en de mooie finca, ben ik onder de indruk van de inzichten die ik heb gekregen gedurende deze week en de kracht van de groep met vrouwen die meededen. Dit retreat heeft mij heel veel ruimte gegeven. Ik ervaar meer rust, ben meer aanwezig in het nu. Ik raad iedere vrouw aan om dit aan zichzelf cadeau te doen.

Marloes Badenbroek

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

Het is niet te beschrijven wat dit SelfLove Retreat heeft gedaan, heeft aangeraakt en in beweging heeft gezet. Ik heb mogen voelen dat ik helemaal oké ben zoals ik ben, dat ik net zo waardevol ben als ieder ander en me niet beter voor hoef te doen dan ik ben. Ik heb diepe emoties mogen doorvoelen, die voor mijn gevoel al heel lang 'opgesloten' zaten in mijn lijf. En ik heb ingezien dat ik mijn eigen keuzes mag maken, zonder beïnvloed de worden door een ander of rekening te houden met een ander. Heel veel dankbaarheid en liefde voor jullie: samen vormen jullie een topteam, waardoor vrouwen echt zelfliefde ervaren. Ik ben intens dankbaar voor alles wat er gebeurd is, ook al moest ik af en toe door de (enorme) weerstand heen.

Suze Hoekstra

Before Ibiza Retreat
After Ibiza Retreat

De onvoorwaardelijke liefde & verbondenheid die je in een groep kan en mag ervaren: goud waard! Dat stijgt ver boven het ego uit. Puurheid! Het meest waardevol voor mij was dat ik mijn innerlijke pijn mocht aankijken en verzachten.
Saya is enorm krachtig in het verwoorden van een situatie, hoe kijk je er naar, wat voel je en laat dat er zijn. Je voelt je gesteund in jouw eigen innerlijke proces en helpt je om je de weg te wijzen naar zelfontwikkeling.

ONS TEAM

Meet the team

Saya is de facilitator van Coaches Retreat. Saya woont sinds mei 2022 op Ibiza en met inmiddels 12 jaar ervaring in coaching, bewustzijnsontwikkeling, transformatieprogramma’s en ondernemerschap bezit Saya een stevige basis om de meest vrije en trouwe versie van jezelf te laten ontwaken. Saya lééft dit werk en met haar levensinstelling en liefde voor het leven heeft ze een aanstekelijke werking. Deelneemsters komen voor haar lichtheid, daadkracht, levensvreugde en omarmen daarmee hun eigen unieke energie.

Saya SPRAFKE

Met haar gecombineerde expertise van energie en lichaamswerk, geeft Lisa jou een Full Body Experience. Je ontvangt een holistisch-energetische 1-op-1 behandeling van 1,5 uur op meerdere niveaus. Blokkades worden behandeld & energie gaat weer stromen, zodat jij meer en meer in je lijf aanwezig kunt zijn. Deelnemers geven aan dat de holistische behandeling van Lisa tijdens dit retreat de doorbraak heeft gegeven in hun groei- en helingsproces. Naast de 1-op-1 behandeling is Lisa spaceholder en biedt ze jou de veilige bedding die nodig is om jezelf te ontwikkelen.

Lisa Vermin

Lonneke neemt je mee naar een krachtplek op Ibiza - voor een eeuwenoud ritueel, waar vruchtbare ideeën en verlangens geboren worden. Lonneke begeleidt je stap voor stap, met live-muziek gemaakt door Ibicenco David. Ook neemt ze je mee op reis tijdens een cacao ceremonie. Lonneke woont sinds 2019 op Ibiza en ze brengt vrouwen weer in contact met hun natuurlijke aantrekkingskracht. Van streng zijn voor jezelf en het leven veel te serieus nemen, naar meer speelsheid en sensualiteit. In de workshops die Lonneke komt geven tijdens Self Love Retreat brengt ze je weer in contact met je lijf, je sensualiteit en je levensvreugde door dans, verbinding, expressie en connectie.

Lonneke Zintel

Mar laat je naar de hemel reizen met haar Soulfood. Een waar genot: alle deelnemers zijn diep onder de indruk van haar voeding en de liefde die ze erin stopt. Het zal je geest, je lijf en je ziel reinigen, zuiveren en voeden met levenskracht. Mar is onze private chef tijdens dit retreat. Ze is gespecialiseerd in plant-based cuisine, Therapeutisch Macrobiotisch koken, Ayurvedische voeding en Raw food. Alle gerechten zijn gluten-, suiker-, zuivel- en diervrij en hebben een zuiverende werking. Jouw lijf wordt hier heel blij van!

Mar Soulkitchen

Paul van Dijck (liefdespartner van Saya) daagt je fysiek uit tijdens een prachtige hike, naar energetische krachtplekken langs de kust van Ibiza. De hike duurt ongeveer 2,5 uur met tussenstops en prachtige uitzichten, onder anderen op Es Vedra (een rotspartij van 400 meter, bestaand uit kalksteen en een hoge concentratie metalen en mineralen. Es Vedra zendt een enorm groot magnetisch veld uit en is de derde meest magnetische krachtplek op aarde). Paul neemt je mee vanuit zijn passie voor sport en zorgt voor plezier tijdens deze Ibiza hike.

Paul van Dijck

Ambitieuze vrouw, ben jij:

- Gefocust op anderen en verlies je jezelf daar wel eens in?
- Geneigd de lat voor jezelf hoog te leggen?
- Zo nu en dan over-verantwoordelijk voor het welzijn voor anderen?
- Geneigd te over-geven en jezelf te overvragen?
- Iemand die haarzelf vaker vergelijkt met anderen?
- Iemand met een best-wel-strenge en kritische stem naar haarzelf?

Wat je krijgt:

Incl.
- 6 nachten in een 2-persoonskamer met eigen badkamer
- Alle maaltijden
- Fruit, healthy lekkernijen, thee en water
- Alle workshops en sessies zoals beschreven in het programma
- 1-op-1 holistisch-energetische behandeling
- Groepsessie (online) ter integratie & nazorg

Excl.
- Vluchten van/naar Ibiza Airport
- Transfers van/naar retreat-centrum (huurauto wordt aangeraden)
- Eventuele Corona test(s)

Wat ervaar je na Coaches Ibiza Retreat:

Als jij deze retraite hebt doorlopen en integreert in jouw leven, dan zal je het volgende ervaren:
- Je over-verantwoordelijkheidsgevoel maakt plaats voor zelfzorg en keuzes die 100% kloppen voor jou.
- Streng en hard zijn voor jezelf is naar de achtergrond, zelfcompassie en mildheid naar de voorgrond. Je accepteert jezelf zoals je hier-en-nu bent.
- Belangrijke zakelijke én persoonlijke keuzes maken gaat makkelijker af, omdat je weet hoe het is om je te laten leiden door je innerlijke weten.
- Twijfelen en wikken/wegen heb je achter je gelaten: je weet wie je bent, wat je wilt, waar je voor staat en ervaart helderheid over de vervolgstappen die je vanaf nu gaat zetten.
- Gezondere relatie met jezelf en daardoor met de mensen waar je mee leeft/werkt. Je weet grenzen te stellen en voelt wanneer je lijf 'nee' zegt.
- Geluk en bevestiging zoek je niet meer buiten jezelf: jij weet hoe je jezelf dit kan geven.
- Je geeft jezelf toestemming om 100% je authentieke meest stralende zelf te zijn - in je leven én als coach/facilitator/trainer.
- Overmatige gedachten sleuren je niet mee, daarentegen ervaar je rust, kracht en als vrouwelijk leider kies je zelf hoe je op iets reageert.
- Je geniet in het hier-en-nu meer van de kleine dingen in het leven, omdat je je belastende (familie)patronen bent ontstegen die je ook niet verder doorgeeft aan je kinderen.

Locatie

Toen ik dit huis zag, was ik meteen verliefd. Casa Typico, een oude gerestaureerde Finca, gebouwd in 1485 (en tot op heden van dezelfde familie) ligt op 2 minuten rijden van het gezellige dorpje San Miguel. Het grenst aan een vallei, heeft veel hoekjes om jezelf terug te trekken en de energie voelt vredig en kalm. De tuin staat vol met cactussen, palmbomen en bloemen in alle kleuren die je maar kan voorstellen.

Het zwembad (4,5x9m) is groot en heeft een aparte jacuzzi. Rondom het zwembad staan diverse bali-bedden en ligstoelen met comfortabele kussens. Iedere slaapkamer is voorzien van airconditioning en hebben heerlijke 1-persoonsbedden.

Heerlijke veganistische maaltijden

Kleurrijk, smaakvol en biologisch: tijdens het retreat voed en reinig je je lichaam en geest met de heerlijke veganistische gerechten die door private chef Mar worden bereid.

Mar gebruikt lokale seizoensproducten, veganistisch, glutenvrij en zuivelvrij. Haar liefde en passie in het eten is een waar genot en draagt optimaal bij om rust, reinheid en helderheid te ervaren. Om optimaal profijt te hebben van de zuiverende werking wordt er geen cafeïne en geen alcohol geschonken.

check even in..

Is dit iets voor jou?

Dit is niet voor jou als...
Je niet resoneert met wat er omschreven staat onder 'Dit is wel iets voor jou als…' Deze retraite is niet voor iedereen en ik bied nog andere programma's aan.
Je mentale gezondheidsklachten ervaart die je dagelijkse doen en laten beperken. Deze retraite is geen therapie en mocht je symptomen ervaren waar je onder lijdt, raden we je aan een therapeut/dokter te benaderen.
Je liever blijft geven aan anderen en ontvangen niet belangrijk vindt.
Niet zit te wachten op levensvreugde, je vrij voelen en het leven niet al te serieus nemen.
Liever doet wat je altijd hebt gedaan en daar wel comfortabel mee bent.
Niet in jezelf wilt investeren qua tijd, energie en geld.
Niet bereid bent om in je leiderschap te stappen en vanuit volwassenheid te leven.
Dit is wel iets voor jou als...
Je de roep van je hart voelt om het jezelf goed te laten gaan en bereid bent om daarvoor je trauma's/schaduw aan te kijken.
Je bereid bent om naar binnen te keren om schaduwwerk te doen, waarmee je je blokkades ontstijgt en belastende (familie)patronen loslaat.
Je gecommitteerd bent aan groei, bewustzijn en in integriteit met jezelf en anderen te leven.
Jouw comfort zone wilt oprekken, met als winst om een meer gebalanceerd, krachtig en zelftwaardig leven te leiden.
Een JA voelt om jouw bewustzijn, je groei en potentie tot een volgend level te activeren.
Een YEAH voelt om de relatie met jezelf te verdiepen, die doorwerkt met anderen.
Je wilt verbinden met like-minded sisters en daarmee de relaties met alle mensen om je heen verder verdiept.

Datum eerstvolgende editie:
7 t/m 13 mei 2023
Prijs
€ 3.333,- excl. BTW
(betalen in termijnen is mogelijk)

Sfeerimpressie

De reis van je hoofd
naar je hart

Dit Coaches Retreat is geen yoga en/of wellness week.
Wel voor zelfbewuste vrouwen die de moed hebben om met hun schaduw te werken en uitgedaagd willen worden. Vrouwen die hun hart willen openen voor het leven, vanuit spontaniteit, authenticiteit, onbevangenheid, groei en alles wat daarbij hoort. Ook is het geen karige bedoeling, want we lachen, spelen en genieten met elkaar!

Wil je graag eerst een persoonlijk gesprek, waarin je vragen kunt stellen, kennis kunt maken en meer te weten komt? Dat kan!

Video review

Wat zeggen andere deelnemers

De kracht van zelfliefde

Wat anderen zeggen

Wat mij naar dit retreat bracht is het onderzoeken van mijn diepe verlangens, mijn vrouwelijke energie aandacht geven en het aankijken van emoties die zich in mijn lichaam hadden opgeslagen. Ik wist niet dat het zo bevrijdend zou zijn om angsten en boosheid vanuit mijn diepste zelf los te laten.

Alle zintuigen kregen aandacht en werden vervult. Ik voelde me veilig waardoor ik voluit mee durfde te doen met de oefeningen. De opbouw van het programma, de stilte momenten, het aankijken van pijn en emoties en diepe verlangens. De begeleiding van Saya die oordeelloos en veilig voelde. Het samenzijn met andere vrouwen die op hun eigen manier dingen beleven waar ik van heb kunnen leren. De omgeving waar het plaats vond, zowel het prachtige huis met karakter wat groots voelde en uitnodigde tot groots werken, als ook de natuur eromheen.

Wat ik deze week heb kunnen beleven is erg diep gegaan. Wat ben ik dankbaar dat ik deze week heb mogen beleven met mezelf, met alle begeleiding en met de groep vrouwen op het prachtige eiland Ibiza.

Anita beek - psychomotorisch therapeut

Mijn verlangen om weer lief te zijn voor mezelf heeft me naar dit retreat gebracht. De verbinding tussen de vrouwen en de energie die ik door mijn lichaam voel stromen sinds het retreat heeft de meeste indruk op me gemaakt. Ik kan omgaan met moeilijke situaties als nooit tevoren, ik ben vrij van balast en blij als een kind. Saya heeft mij laten zien hoe het is om kinderlijke vreugde te voelen. Dat het oke is om verdriet en boosheid eruit te gooien, zodat ik het niet bij me hoef blijven te dragen. Saya voelt precies aan wat er nodig is. Een bemoedigend woord, een knuffel, lachen, huilen, dansen of schreeuwen. Er is overal ruimte voor en alles is ok.

Kim Derkx - Email marketing expert

Ik had dit met niemand anders willen doen dan met Saya. Dat dacht ik tevoren al en werd voor mij bevestigd tijdens en na de retreat. Wat ik voor mezelf heb bereikt is dat ik meer liefde heb voor mezelf,handvaten om innerlijke rust te ervaren, inzichten om met meer liefde naar mijn omgeving te kijken en inzichten om “de mind” minder in de weg van mijn gevoel te laten staan. De manier waarop Saya het retreat heeft geleid, met rust, respect en liefde, de opbouw en inhoud van de week, de inbreng van de danscoach en reiki coach, de omgeving, de vrouwen in de groep, de inbreng van iedereen, maakten de week voor mij tot een ongelooflijke ervaring en hebben heel veel indruk op me gemaakt.

Ine Elt - manager zorg

Waarom Coaches Retreat – Saya’s reis

Mijn naam is Saya en ik heb ruim 12 jaar coach- en ondernemerservaring. Ik heb meer dan 1000 mensen gecoacht en getraind naar meer zelfliefde, missie en leiderschap. Ik weet hoe het is om het gevoel te hebben er soms alleen voor te staan. Ook ‘hard’ werken en je eigen grenzen niet altijd respecteren. Mij is bekend hoe zelfkritiek je klein kan houden, waardoor je groei stagneert.

Als people-pleaser stond ik AAN voor anderen en voelde ik me over-verantwoordelijk om hen te moeten helpen. Nu weet ik dat ik hiermee erkenning en bestaansrecht zocht. Ik vond mezelf namelijk niet goed genoeg en het ook niet waard om liefde en overvloed te ontvangen.

Er veranderde zoveel in mijn leven toen ik op mijn eigen stevige plek kwam te staan d.m.v. familieopstelingen. Dit leidde o.a. tot verhuizen naar Ibiza: een verlangen wat ik daarvoor nooit durfde te realiseren.

Investeren in jezelf: het vergt moed en daadkracht. Het jezelf goed laten gaan is een bijzonder en intensief traject waarin je helemaal teruggaat naar je kern. Vanuit daar ontstaat een echt gevoel van vrijheid en vervulling. Self Love Retreat is jouw podium om vanaf nu de cirkel te doorbreken en belastende patronen niet verder door te geven.

Je bent als vrouw niet gemaakt om altijd ‘aan’ te staan, alles van jezelf weg te geven, regelmatig een overactief hoofd te ervaren en/of jezelf te bewijzen. Je bent ook niet gemaakt om het welzijn van anderen op je te nemen. Je bent gekomen om te Zijn en te genieten van je leven: daarmee ben jij van grootse meerwaarde voor anderen.

Coaches Retreat is voor de vrouw die met haar missie de wereld een mooiere plek maakt. Zij, die most of all zichzelf als instrument inzet voor groeien in bewustzijn van haar cliënten. Deze unieke retraite dient deze week ook als training voor jou als professional.

“Deze diepe innerlijke verbinding aangaan met jezelf is de mooiste verbinding die er is”

Dagschema Retreat

Zondag
Maandag t/m vrijdag
Zaterdag

Meest gestelde vragen

Wat maakt dit retreat anders dan andere retreats?
Voor wie is dit retreat en waarom?
Wat ga ik merken aan mezelf als deelnemer?
Hoe ziet een dagprogramma eruit: wat gaan we zoal doen?
Kan ik samen met andere deelneemsters naar Ibiza reizen?
Mag ik in delen betalen?
Wat als ik twijfels of vragen heb?
6-daags retreat

7 t/m 13 mei 2023
Reserveer nu jouw plek

Als je helemaal tot hier bent door gescrold, dan vertrouw ik erop dat er iets in jou voelt dat de weg naar binnen voor jou het antwoord is, anders zou je hier niet zijn. Tegelijkertijd zal er waarschijnlijk een stemmetje zijn vol met twijfels, die zich afvraagt of je dit niet gewoon moet laten zitten of een andere keer moet gaan doen. Herkenbaar?

‘Growth is painful. Change is painful. But nothing is as painful as staying stuck somewhere you don’t belong’
~ Mandy Hale

Enerzijds willen we zo graag in ons volle potentieel stappen, ons vrij voelen en doen waar we voor gemaakt zijn. Anderzijds zijn we ook bang voor onze eigen grootsheid en hebben we een stemmetje die je graag wilt houden waar je bent. Want dat is zo lekker veilig/comfortabel.

Alleen zit je groei niet in comfortabel zijn.
Dat gaat zelfs pijn doen.
Groei zit in dingen die je spannend vindt, that is where the magic happens!

Die verandering zit hem in het luisteren naar de stem van je intuïtie, die jou ergens naartoe leidt en daar vervolgens naar handelen. Ervoor kiezen. En de stem van je ego die je klein en veilig wilt houden vriendelijk bedanken, zodat jij jezelf toestemming kan geven.

Lieve vrouw,

gaat dit jouw stap zijn naar de vrouwelijk leider die je bént, waarbij jij kiest om het stemmetje dat komt uit angst te laten voor wat het is? Dan verwelkom ik je heel graag op Ibiza, bij Coaches Retreat.